Необвързани превръщат София в Лас Вегас

21381
Необвързани превръщат София в Лас Вегас

Бляскава нощ, красиви жени, чаровни мъже, вълнуващи запознанства, секси игри! На 18 април 2013 в 20:00 часа София ще се превърне в Лас Вегас. Поводът е шестото издание от поредицата Sexy&Single Party.

Този път темата на събитието е Лас Вегас, а етикетът за облекло - вечерна/коктейлна рокля за дамите; стилен костюм/риза и елегантен панталон за господата.

Разшифроваха еротичните сънища

Учени от университета в Монреал успели да разшифроват какво стои зад еротичните картини, които са 8% от всичките ни сънища. Експерт...

Рулетки, чипове, крупиета и хубава музика ще посрещнат над 200 необвързани, които искат да се забавляват заедно. Организаторите отново са подготвили много игри и подаръци.

Гостите на партито ще могат да опитат късмета си на рулетката. Вместо на числа, те ще залагат на най-провокативните и секси въпроси. Внимание: само за хора, които не се изчервяват лесно!

Всеки участник ще получи на входа 3 специални флирт карти. Харесваш си някого, написваш му послание на една от картите, оставяш координати и му даваш своята карта или молиш крупиетата да го направят.


Музиката действа като секс

Канадски учени установиха защо хората са толкова големи любители на музиката. Истината е, че слушането на нова песен поражда в организм...

Можеш да се включиш и в гореща среща. Прекарваш пет минути в компанията на мистериозен/на непознат/а. Има специално условие, което не знаете предварително – може да сте със завързани очи, да нямате право да говорите, а само да рисувате или… Тази среща може да е само началото!

Очакват те още "Намери своята половинка", "Дартс", "Избери си карта" и др.

Sexy&Single Party се организира от SpeedDating3 на 18 април от 20:00 часа в клуб Tiffany. Всички подробности и форма за записване ще намериш на speeddating3.com/party .

 

Чесънът засилва сексуалната мощ

Съставката алицин, съдържаща се в чесъна, подобрява кръвообращението и осигурява изключително силна потенция, твърдят учени. Затова пре...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com