Неща, които вашият съпруг желае да правите по-често

7253
Неща, които вашият съпруг желае да правите по-често
Снимка: iStock/Guliver

Прекарваме голяма част от деня ни на пълни обороти. Важно е да се срещнат вашите собствени нужди, важно е също така бракът да се разглежда като партньорство. Това е дискусия за това как да бъдете себе си, като се съобразявате с нуждите на партньора си.

Не е нужно да чакате съпругът ви да започне да прави правилните неща - да бъде този, който иска промяната. Добре е да започнете вие да давате от себе си. Така че, в този дух, тук са някои неща, които съпругът ви желае да правите по-често.

Освободете се и се забавлявайте

Животът може да бъде толкова забързан в наши дни, че е лесно да изгубите поглед от това, което е важно. Ние често жонглираме многобройни задължения наведнъж и, за да можем да се справим, можем да се приспособим към поддържането на определени графици и практики - но какво, ако от време на време, имаме спонтанни и отменени планове, за да направим нещо странно или забавно? Съпругът ви ще хареса тази ваша стъпка, тъй като той самия се нуждае от това.

Бъдете естествени

Когато става въпрос за вашия собствен външен вид, направете това, което ви кара да се чувствате щастливи и удобно. Ако това означава прилагане на грим всяка сутрин, то така да бъде! Всички ние заслужаваме да се чувстваме добре в собствената си кожа.

Направете първия ход

Всички ние имаме нашите предпочитания за това дали сме преследвач или преследван и всъщност, много жени изглежда предпочитат да бъдат преследвани. Разбира се, има много взаимоотношения, при които съпругата поема тази роля редовно, но ако традиционно не сте, може да е хубава изненада.

Показвайте сексуалността си

Много от нас стават срамежливи или изпитват неудобства от собствените си тела, а това може да повлияе върху нашите интимни отношения. Изследванията показват, че жените преживяват оргазъм по време на полов акт много по-рядко от мъжете, което, разбира се, е напълно несправедливо. Шансовете са, че вашият съпруга иска да се наслаждавате на секса толкова, колкото и той. Затова, ако изпитвате някакви притеснения в тази област, добре е да поработите по въпроса и да ги промените възможно най-скоро.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли с какво се хранят охлювите?
Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Охлювите напоследък се превърнаха в доста популярни домашни любимци. Те са интересни за отглеждане и непретенциозни към изхранването си. Сред...