Невероятно ЩАСТИЕ очаква тези 4 зодии през март

19224
Невероятно ЩАСТИЕ очаква тези 4 зодии през март
Снимка: iStock/Guliver

Третият месец на годината ще донесе истинско щастие и красиви мигове за част от представителите на зодиака. Въпреки ретроградния Меркурий в началото на месеца разположението на планетите ще е особено добро за четири зодии, които ще насладят на романтични трепети, успехи в работата и други положителни емоции. Ето и за кои зодии март ще донесе невероятно щастие:

Близнаци

Съвет за всяка зодия за месец МАРТ

Ето какво трябва да научи всяка зодия този месец Овен Никога няма да успеете, ако никога не полагате усилия. Телец Не мож...

Големи успехи на работното място очакват Близнаците през март. Уважаеми Близнаци, вие сте сред най-активните знаци в зодиака – чувствате се добре на работа и често просто горите в нея. Този месец вашата дейна натура ще бъде подобаващо оценена от ръководните кадри. Възможно е да бъдете натоварени с нов проект или друга сериозна задача на работа, която обаче не само ще изпълните впечатляващо, но и ще ви донесе сериозни постъпления. Успехи се задават и ако все още учите или сте записали курс за допълнителна квалификация – ще поемате новите знания и умения с лекота, а те ще отворят вратите ви за нови перспективи в професионален план.

Рак

Раци, очаква ви един наситен с нежни и приятни моменти месец. Под влиянието на планетите ще почувствате желание за романтични изживявания с половинката и ще имате всички шансове да се насладите на подобни трепети. Разбирателството и хармонията у дома ще са особено изразени след 18-ти март, когато ще се радвате на истинско семейно щастие. Споделена любов очаква и Раците, които скоро са поставили основите на нова връзка. Астролозите обаче съветват да не сте прекалено настъпателни към партньора си и да му дадете свободата да "диша". Със сигурност, той ще оцени отношението ви подобаващо. Самотните представители на знака ще имат много положителни шансове за формиране на романтични съюзи. Планетите Марс, Плутон и Юпитер ще се съберат, за да помогнат на Рака да открие правилния партньор.

3 зодии ще се СГОДЯТ през март 2020

Третият месец на годината ще донесе не само мартеничка, но и предложение за брак за някои представители на зодиака. Разположението на п...

Стрелец

Стрелци, ако смятате, че от известно време любовният и сексуалният ви живот са били твърде предсказуеми или дори скучни, ще трябва да ви кажем истината – виновни сте си само вие. Добрата новина е, че през март планетите са ви подготвили истинска плеада от бурни емоции с половинката. През следващите дни ще сте в отлична позиция да бъдете значително по-авантюристични в отношението си към партньора си, който ще се зарадва на вашата изобретателност и експерименти. Изживейте мечтите си с него, особено по времето на пълнолунието на 9-ти и преоткрийте страстта помежду си. Огънят във връзката ви ще ви даде криле и ще ви изпълни с енергия за всичко останало.

Дева

Пословичното ви трудолюбие ще бъде възнаградено този месец, мили Деви. През март ви очакват значителни успехи на професионалния фронт. Ще сте изпълнени с енергия и работата ще ви спори. Усилията ви най-накрая започват да дават резултат и ще се радвате на сериозни финансови постъпления.Важно е обаче да сте внимателни с документите и да преглеждате всичко. Имате шансове и да реализирате голяма сделка, на която се надявате от дълго време. Особено късмет ще имате през втората половина на месеца. Все пак намерете и време за почивка. Споделеното свободно време с приятели и колективните занимания, свързани със спорт или друг вид обща дейност, ще ви помогнат да презаредите батериите и да се почувствате добре.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com