Никога не лъжи тези 3 зодии! Никога няма да се върнат...

113535
Никога не лъжи тези 3 зодии! Никога няма да се върнат...
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, които могат много да прощават, но има и такива, за които това е невъзможно. Това са 3-те зодии, които никога няма да ти простят, ако си ги излъгал. Не понасят изневерите, нито големите лъжи, които променят живота. Те правят компромиси, но никога с истината. Ето кои са:

Телец

Телците обичат истината и винаги я казват в очите на другите, за което и много страдат на моменти. Хората не понасят да им казваш точно това, което мислиш и винаги искат да ги ласкаеш с празни думи и обещания. Но при Телците такова нещо няма. За това по тази логика очакват и всички други да се държат с тях по същия начин. Казват им го и никога няма да ти простят, ако разберат, че си ги лъгал... за каквото и да е. Ще си тръгнат и няма да се обърнат назад, дори цял живот да ги молиш и да страдаш по тях. Непоколебими са. Това им е силата.

Рак

Раците дават всичко за своята половинка или за семейството, което са създали. Те могат да нямат нищо друго в живота и пак да са щастливи, ако до себе си имат човек, който да обичат и който да ги обича в замяна. Когато обаче лъжата се намести в живота на Раците, те се променят и стават други хора. Никога няма да предположиш колко ярост можеш да видиш в очите им, когато разберат, че си ги излъгал. Най-често спират да говорят и до края на живота си може и никога повече да не ти проговорят. Това изобщо няма да ги затрудни. Не се интересуват нито от теб, нито от близките и приятелите ти. И това е завинаги.

Водолей

Водолеите дават всичко от себе си за всички около тях. Те не пестят сили да правят добро, да се раздават и да не искат нищо в замяна. Нищо... освен честност. Това е най-важното за тях и никога не биха преглътнали това някой да ги излъже, особено ако е сред най-близките им хора. Лъжата за тях е най-голямото предателство, което ги кара коренно да променят отношението си към този човек и от любов... да стане чисто делово партньорство. Ще продължат да поддържат връзка с теб, но студенината им ще е най-лошото отмъщение, което някога ще познаеш.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com