Никога няма да чуеш Обичам те от тези 4 зодии

459390
Никога няма да чуеш Обичам те от тези 4 зодии
Снимка: iStock/Guliver

... и все пак, не се отказвайте от тях. Най-големият страх на тези 4 зодии е произнасянето на тези думи. Добре осъзнават, че казаната дума е хвърлен камък, за това и се страхуват да рискуват с използването й. Разберете кои са тези представители на зодиака и се подгответе за любовта им. Това, че не я признават, не значи, че я няма.

 

Телец

Ако сте във връзка с Телец, трябва да се заредите с търпение и да чакате. Отнема им доста дълъг период, за да допуснат някого до себе си. Това ограничава и вашата любов, тъй като докато не усетите, че Телецът наистина иска да бъде с вас, няма как да му признаете любовта си. Заместват признанието на любовта с действия. Опитват се да го покажат по всякакъв начин, но не и да го кажат.

Перфектната двойка на зодиака

Има хора, на които просто им е писано да бъдат заедно. Такива, които се влюбват от пръв поглед и никога не искат да се разделят. Двойки...

 

Близнаци

За тези представители на зодиака, Обичам те е равно на изтрел с пистолет. Приемат го твърде сериозно и не смеят да рискуват преди да бъдат сигурни. Казват го често само на приятелите си, но не и на половинката. Тези думи за Близнаците са като едно обещание, приемане на ангажимент, с който гарантират вечната си любов. Получите ли това признание - бъдете сигурни, че са напълно сериозни в намеренията си.

 

Козирог

Единствената истина, която само ЩАСТЛИВИТЕ двойки знаят

Какво е щастието за повечето двойки? Любимият сериал вечер, сгушени на дивана, ходещи винаги в един и същ любим ресторант, а през уикен...

Чували са толкова лъжовни любовни думи в миналото, че са забравили истинската им стойност. За тях те са заветни и не биха рискували отново да бъдат наранени след споменаването им. Често ги свързват с разочарованията си. За Козирозите истинската любов е главно към семейството и децата. Чуете ли тези думи от устата им, бъдете сигурни, че сте ги спечелили напълно.

 

Риби

Влюбват се лесно, но се страхуват да не бъдат отхвърлени. За това и биха предпочели да запазят признанието си за себе си за известно време, докато не се убедят в намеренията на половинката си. Ако имате Риби до себе си оглеждайте се постоянно. Дори да не го казват, го показват по всякакви начини. Биха нарисували картина, биха ви поздравили с песен, която да го каже вместо тях.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com