Няколко трика при съблазняването на мъжете

7473
Няколко трика при съблазняването на мъжете
Снимка: iStock/Guliver

"Всичко, което е необходимо, е малко кокетство, малко познания за мъжката природа плюс няколко трика. И няма човек, който да не се остави да бъде впечатлен. В края на краищата той е само човек. И нека си признаем, много предсказуемо “ 

Ние, жените, вярваме, че истинската любов, една за цял живот, е възможна. Чакаш ли я още? Струва си да срещнете съдбата. Научете как да направите това в нашата школа за съблазняване. Ще ви дадем мощни инструменти. Как ще ги използвате - зависи само от вас.

Отправна точка - Вярвайте в себе си

Може би сте си мислили: „Съблазняване? Не е за мен!". Не се интересувате от флирт. Търсите нещо повече: искате да създадете връзка, основана на истинско чувство. Да, можете да изчакате този и да паднете върху съдбата си ... Но можете също да вземете нещата в свои ръце и когато срещнете подходящия мъж, да накарате да заблести между вас, това, което хората наричат ​​химия, да се случи.

Първият е USS или универсални сексуални сигнали.

Първо, кажете на мъжа, че го забелязвате и че той е привлекателен за вас. Влажни устни, отблясъци под миглите, наклонена шия, кокетно прибрана кичур коса - стари женски трикове, които разпалват въображението на мъжа, но най -вече го информират, че е предизвикал вашия интерес, че може да се приближи до вас без страх от отхвърляне . Може би използвате интуитивно методите на USS или наблюдавате как ги използват други жени и се изненадвате, че е толкова просто, но толкова ефективно.

Действате според неговото зрение

Започнете, като погледнете дълбоко в очите на мъжа. Най -добре е да спуснете малко брадичката си и да му хвърлите дълъг поглед зад миглите (при това положение на главата очите ви ще изглеждат по -големи, а вие ще изглеждате по-чувствени). КАК РАБОТИ Начинът, по който изглежда една жена, разкрива истинските й емоции - в случая интересът й към обекта на наблюдение. Мъжът ще прочете този поглед като зелена светлина - покана за установяване на по -близък контакт. Той ще знае, че няма нужда да се страхува от отхвърлянето ви; че искате (или дори очаквате) той да дойде при вас, започнете разговор. Това ще го насърчи. Отстъпваш му. Наклони главата си настрани, излагайки врата си. КАК РАБОТИ В царството на животните, накланящата се глава е признание, че другата страна е спечелила. Подобен жест във вашето изпълнение ще накара мъжа да разбере, че ставате уязвими, покорни за него.

Ти обещаваш целувка

Направете всичко необходимо, за да привлечете вниманието на мъжете към устните си. Започнете, като ги подчертаете с червило (що се отнася до цвета му, изследванията показват, че мъжете определено предпочитат силно червено). Можете дори да извършите определена ефективна маневра, т.е. грим в присъствието на мъжа (докато гледате очите му). Тогава той ще си помисли, че се разкрасяваш по този начин за него. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотоврение за 18 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Всичко, което трябва да знаете за православната молитва

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Шест неща, които ще ви помогнат да обновите интериора си за един ден

Защо всъщност котките се страхуват от краставици?

Тези 5 признака показват, че сте свръхчувствителен човек

Това са най-лесните ежедневни прически за къса коса

Какви мъже харесват жените и кои ги отблъскват: 7 вида партньори според дамите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com