НОВИНА за тези 4 зодии в седмицата 26 октомври – 1 ноември

18886
НОВИНА за тези 4 зодии в седмицата 26 октомври – 1 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Новата седмица ще донесе новини за някои от зодиите. Ще има големи промени в живота на тези зодии, които за щастие са положителни и толкова радостни, че нямаме търпение да ви ги съобщим.

ТЕЛЕЦ

Какъв БРАК чака всяка една от 12-те зодии

Всеки един от нас иска да знае какво го чака в бъдещето и как ще се стече любовният и семейният им живот. Някои зодии имат толкова ясно...

Телците ще имат много интересна седмица, която всъщност ще започне съвсем обикновено и по нищо няма да си личи какво ще последва. Телците ще имат много работни ангажименти, мрачното време навън ще съвпада с настроението им, докато не дойде средата на седмицата. Тогава много представители на зодията ще научат нещо истински вълнуващо, което променя живота. Голямата новина е, че ще стават родители! Жените ще видят заветните две чертички на теста за бременност, а мъжете ще научат от половинките си радостната новина. Бъдете щастливи, много хора мечтаят да са на вашето място!

РАК

Раците са големи късметлии, напоследък много им върви с каквото и да се захванат. Тази седмица ще е особено интересна за тях, защото ще научат една голяма новина, която ще промени много неща и ще ги направи изключително щастливи. Новината е, че ще сменят работата си много бързо с много примамливо предложение, което ще повиши драстично доходите им и най-накрая ще им донесе мечтаното финансово спокойствие. Бъдете щастливи!

ЛЪВ

4 зодии ще научат голяма НОВИНА тази есен

Това са зодиите, които ще бъдат зарадвани с голяма новина. За едни това ще е най-щастливата в живота им, за други вече ще се е случвала...

Лъвовете имат много с какво да се похвалят напоследък, при тях нещата се развиват добре на почти всички фронтове. Голямата новина за Лъвовете през новата седмица е, че ще започнат нова и вълнуваща връзка. Изобщо не са очаквали, че това може да се случи толкова бързо, но съдбата си знае работата. Ще се появи прекрасен нов човек с невероятно сърце и още по-невероятно чисти намерения. Любовта ще пламне толкова бързо, че Лъвовете няма да имат време да опомнят, а само да бъдат щастливи. Лъвове, очаква ви незабравима седмица още от първите дни, наслаждавайте се на всеки момент и всяка положителна емоция.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите ще имат много късметлийска седмица от самото начало, та чак до 1 ноември. Ще им върви в почти всичко, с което се захванат. Ще получат много похвали на работното място, ще имат хубави излизания с близките хора и ще се радват на пъстри дни откъм емоции и преживявания. Обаче има една новина, която очаква много от Водолеите и тя в свързана с любовта. Ще получат незабравимо и романтично предложение за брак, за което не са се и надявали. Ще бъде изненада, която хем очакват, хем не могат да асимилират, че се случва точно на тях! Когато любовта е истинска – се случват и такива чудеса.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com