Перфектният партньор за мистериозния Скорпион

5341
Перфектният партньор за мистериозния Скорпион
Снимка: Pixabay

Всеки от нас търси любовта, а много хора се затрудняват с години да намерят подходящ партньор. Има такива, които изтеглят късата клечка и си мислят, че са намерили точния човек за тях, но след известно време биват разочаровани и остават сами отново. 

Любовта вероятно е мястото, където Скорпионите са най-неразбрани. Мнозина предполагат, че Скорпионите са студени, неемоционални хора, които нямат време или нужда от романтика, но това всъщност е напълно невярно. Скорпионът копнее за ангажираност и интимност, но в същото време тайно се страхува от тези неща. Те трудно се отварят романтично и показват уязвимост, което може да се превърне в огромна пречка за намирането на партньор.

Ако има някакъв знак, който може да пробие бариерите на Скорпиона, това е Рак. Въпреки че Скорпионът и Ракът са два много различни знака, разликите им в крайна сметка се комплиментират, вместо да създават проблеми. По своята същност раковите заболявания са по-меки, което действа и в полза на двата знака. Мощният Скорпион винаги ще се погрижи Ракът да се чувства защитен и в безопасност. Ракът обича да угажда и споделя значението на Скорпион за отдаденост. Това помага и при ревнивата натура на Скорпиона. Те никога няма да се съмняват в отдадеността на Рака към връзката им.

Този съюз обаче може да стане малко труден. Тъй като и двата знака поставят акцент върху стабилността и безопасността, в крайна сметка те могат да станат почти твърде удобни един с друг до степен на задушаване. Ракът и Скорпионът навлизат много дълбоко в чувствата си и могат да бъдат съкрушени от тях, така че е важно за тях да се научат да прекарват времето си разделени, а също така да имат някакъв посредник, който да им помогне да говорят през проблемите си и да намерят път обратно към обща земя. В крайна сметка, ако Скорпионът и Ракът работят усилено, за да държат тези проблеми под контрол, техният съюз може да се превърне в такъв, който издържа на изпитанието на времето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои са най-известните участници в Първата българска легия?

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Защо жените получават синини по краката без причина?

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com