Пет брутални истини за жена Лъв

18830
Пет брутални истини за жена Лъв
Снимка: Screenshot: ESPN

Жените от зодия Лъв са просто уникални, но при тях не всеки път всичко е видимо на повърхността. Ето пет брутални истини за жените от зодия Лъв: 

1. Жените Лъв са упорити.

Казвате „упорит“, те казват „решителен“. Астрологичният знак Лъв е фиксиран огнен знак, което означава, че са горди и често малко директни. Те търсят стабилност и не обичат да бъдат срещани с опозиция. Разбира се, ще има разногласия, но когато те се случат, уверете се, че заявявате нещата възможно най-любезно и неосъдително или ще им излязат ноктите. Ако момиче Лъв е разстроено, извинете се, но й дайте място да се успокои сама. Не казвайте: „Трябва да се успокоите“, иначе тя ще бъде твърдо решена да ви развали лицето.

2. Лъвовете имат его.

Въпреки уверената външност, тя може лесно да бъде наранена. Лъвовете обичат да им се възхищават и да ги хвалят за тяхната уникалност и креативност, което означава, че трябва да я успокоявате от време на време. Спечелете я, като обичате уникалното в нейния стил, начина, по който живее, и факта, че я уведомявате за тези неща, когато това е подходящо.

3. Лъвовете са игриви.

Жените Лъв са забавни и наблюдателни и обичат да ви се подиграват по безвредни начини и да ви дразнят, за да ви усмихват. Те са игриви и ще ви дразнят редовно, след като се чувстват добре с вас. С други думи, би трябвало да можете да изведете шега и да ядете една, стига да не навредите на чувствата й.

4. Те виждат през вашите лъжи.

Комплиментите ще ви отведат далеч, но фалшивите комплименти и „играта“ ще ви отнесат само доколкото могат да ви хвърлят. Вместо това, прекратете действието и отделете време, за да се възхитите истински на нещо за Лео и да я накарате да се почувства специална. Ако не сте истински, те са достатъчно умни, за да разберат от една миля.

5. Лъвовете нямат време за сладкиши.

Жената Лъв е остра, бърза, забавна и много социална и най-често иска мъж, който да я държи на крака. Ако изглеждате несигурни и в себе си, това е знак за доста голямо изключване. Не бъдете нуждаещи се, прилепливи или постоянно молете за валидиране. Тя ще те изяде и ще те изплюе като лъвицата, която е. Но в същото време Лъвовете не винаги искат да вземат решения или да поемат отговорност. Те искат мъж, който също е силен в своите убеждения и идеи и не се страхува да взема решения или да казва това, което му е на ум. Ако Лъвът не е съгласен, тя ще ви уведоми.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Кои са първите симптоми на пролетна умора

Мис съвършенство: как да свалим мазнините по корема

Тази домашна захранка за шаран ще подобри вашия риболов значително

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com