По какво пъстрооките хора се различават от останалите

11645
По какво пъстрооките хора се различават от останалите
Снимка: iStock/Guliver

Очите са прозорец към душата и всички са красиви. Поглеждайки някого в очите, можеш да вникнеш в нечий ум и сърце, да опознаеш човек, да разбереш дали казва истината. Очите имат неимоверна сила. Погледът е любимото нещо у жените на много мъже. Именно подчертаните очи могат да поразят. Хората казват, че различни цветове очи притежават и различни характеристики и могат да издадат част от качествата на човека. За пъстрите очи пък се казва, че ги носят добродушни хора.

Сами по себе си пъстрите очи са много интересни – смесица между синьо и зелено, понякога кафяво, жълто, друг път променящи се според цвета на дрехата, според слънцето и т.н. Има хора с феноменални пъстри очи и всички те биват обединени от някои положителни черти, които притежават по характер.

Пъстрооките хора притежава много добра душа. Те са мили и грижовни, готови да дадат закрила на всеки, да бъдат негова опора. Те са весели, с чувство за хумор, общителни, нежни. Те са чудесни приятели и още по-верни партньори. При тях се наблюдава тенденции за дълги и стабилни връзки, но и такава, при която остават разочаровани. Може би ще срещнат предателство от приятел или от любим човек – това се получава, защото са твърде наивни и вярват в доброто и в честността.

Хората с пъстри очи стават прекрасни родители, които отглеждат възпитани и добри деца. За тях егоизмът е нещо чуждо. Те се радват за вашите успехи и ще ви подадат ръка, ако паднете. Важно е да се чувстват ограничения в личния или в професионалния си живот, това ги кара да се чувстват зле.

Що се отнася до кариерата им, те са всеотдайни и в тази посока. Изпълняват съвестно задачите си. Отговорни са, изразяват мнението и идеите си, често биват повишавани, защото мнението им е важно и се зачита. Те са любимци, но и си заслужават това с право.

Тези хора вярват в дълготрайното приятелство, в добрите колегиални отношения и в истинската любов. Вярват и в чудеса и често такива им се случват. Обичат да разказват истории, обичат и да говорят за себе си, защото има какво да ви кажат и на какво да ви научат. Не се учудвайте, ако именно те са център на внимание – не го искат, просто така се получава, защото всички ги слушат в захлас. Понякога наивността им им изиграва лоша шега и страдат, но никога не се отказват от доброто в хората. Разбира се, учат своите житейски уроци и са доста добри ученици в това отношение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com