Подаръци според зодиите: Лъв, Дева, Везни, Скорпион

67217
Подаръци според зодиите: Лъв, Дева, Везни, Скорпион
Снимка: iStock/Guliver

На всеки един човек му се е случвало да прави подаръци. Когато имаме повод започваме да се чудим кое е подходящо за дадения човек.

Понякога не познаваме човека и не можем да решим, а друг път го познаваме талкова добре, че няма нещо, което да не сме му подарявали. Ако се чудите какъв подарък да направите на някого, зодията му също може да ви помогне.

Подаръци според зодиите: Стрелец, Козирог, Водолей, Риби

На всеки един човек му се е случвало да прави подаръци. Когато имаме повод започваме да се чудим кое е подходящо за дадения човек. По...

Вижте какви подаръци да изберете за някои от зодиите.

Лъв

За представителите на зодия Лъв всеки ден е празник. Стига да са на подходящата вълна купона организиран от тях със сигурност ще ви хареса. Ако не се чувствате готови да присъствате на този купон, по-добре не ходете, за да не се изложите. Подходящия подарък за тях е типично царски, нещо, което да е необикновено и велико. Картини с висока стойност, дрехи от висшата мода, луксозни бижута.

Дева

Това са зодиите, които най-бързо си сменят гаджетата

Ако излизате с някоя от тези зодии, бъдете подготвени, че за тях дългата или кратката връзка не се различават много. Впускат се лесно в...

За да зарадвате Девите, на първо място, не закъснявайте за часа и мястото на партито. Може да изберете шапка или блуза, но не се обиждайте, защото няма да ги видите да ги носят. Девите са прекалено капризни и изборът на каквото и да е трябва да е лично техен. Обичат да празнуват в малък семеен кръг без много шум и масата им винаги е отрупана с украса и храна в изобилие. Като типични перфекционисти, обръщат внимание на всеки малък детайл, затова внимавайте и с опаковката и с поднасянето на самия подарък.

Везни

Везните са доста необикновени. Те предпочитат да избират подаръците си сами, не защото се съмняват във вашия избор, а защото просто държат те да го видят и одобрят преди да бъде купено. Не се учудвайте, ако партито им е на някое нестандартно спонтанно място, като хижа или кораб. В избора си за подарък можете да се замислите за екзотична почивка, ароматни свещи или определен тип козметика.

Скорпион

Умните жени привличат мъжете от тези три зодии

Казват, че любовта на мъжа минава през стомаха. Казват, че мъжете предпочитали блондинки. И двете сигурно са самата истина, с едно уточ...

За Скорпиона най-скъпия подарък е доказателството за уважение. След това са дребни неща, които много внимателно опаковани могат наистина да го трогнат. Те са най-сексуалната зодия и някоя любовна игра ще им се хареса изключително много. Може да ги трогнете с вечеря на свещи, екзотично бельо и приятна музика за фон.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com