Подходящият бански костюм според фигурата

3190
Подходящият бански костюм според фигурата
Снимка: iStock/Guliver

За дамите, притесняващи се от фигурата си, изборът на бански костюм, който да прикрива недостатъците и да подчертава красивите и хармонични части, е предизвикателство. Макар да е само шепа плат, банският може да коригира несъвършенствата на фигурата, ако е избран правилно.

Бански за дамите с нисък ръст

Жените, на които не им достига височина, обикновено се оплакват от дължината на бедрата си. Изборът на бански при тях е насочен към визуално издължаване на краката. Това е възможно с цял бански костюм високо изрязан на ханша. Онова, което на всяка цена трябва да избягвате, са боксерките. Те ще направят краката ви още по-къси. Добре е да се насочите към долнища, решени в един цвят и високо изрязани на бедрата. Оглеждайте се за изчистени модели, излишните връзки върху хълбоците или украса скъсяват фигурата.

6 причини да избереш цял бански за плажа

Модата сред банските костюми това лято предлага пиршество от разнообразие на модели. Повечето дами предпочитат половинките, за да се сд...

Бански за дамите с малък бюст

Ако сте сред притежателките на малък бюст, нуждаете се от обем в горнището на банския. Търсете модели с воали, 3Д елементи и украса върху чашките. Ако са с дебели подплънки, може да увеличите визуално размера си с няколко номера. В случай, че изборът ви се спре на цял бански, също е важно да е с банели и подплънки или с воали, минаващи върху бюста. Избягвайте спортните модели, както и тези, които представляват лента върху бюста и са без оформени чашки.Те сплескват и без това малкия бюст.

Банските за дамите с големи гърди

Големите гърди се нуждаят от поддръжка. Банели, твърди и оформени чашки, дебели и стабилни презрамки са идеални за тях. Щедро надарените дами не могат да си позволят горнище без презрамки. Ако желаете визуално да скриете големия бюст, изберете къс топ с едно рамо и къдрици, покриващи бюста. Така големината му ще остане тайна.

Плажна мода – богиня на пясъка

След фигурата и кожата време е да се погрижите и за стилния си вид на плажа. Плажните облекла далеч надхвърлят банския костюм, също сле...

Бански за дамите с широк ханш

Тази част от тялото е най-трудна за прикриване. Може да се насочите към комплект с пола или паеро. Това ще скрие широкия ханш и ще хармонизира пропорциите. Хитър трик е и изборът на комплект с пищно и пъстро горнище, което да привлича вниманието и да го насочва далеч от  несъвършенствата в долната част на тялото.

Бански за отпуснато коремче

Банските с висока талия са не само удобни и модерни, те идеално прикриват и стягат отпуснатото коремче. Оформят по-тънка талия и издължават визуално фигурата. За прикриване на заобленостите в областта на талията помага и целият бански. Някой модели са снабдени с допълнителни стягащи платки отпреди, които да изваят плосък корем и перфектна фигура.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com