Помните ли Миро от "Big Brother"? Вижте какво се случва с него сега

56914
Помните ли Миро от "Big Brother"? Вижте какво се случва с него сега
Снимка: Facebook

Иронията сякаш се е превърнала в любима спътница в живота на един от първите съквартиранти, попаднали в Къщата на Биг Брадър - Мирослав Георгиев.

Победителят от втория сезон на „Биг Брадър” - Миро, който преди години се изяви като ревльо в риалити шоуто, но го спечели, а след след това се разведе с хубавата Елена и изгуби голямата си награда - днес си спомня за всичко това с усмивка. Всичко, което си отишло от него, му се върнало и днес, освен, че е намерил семейството, за което е мечтаел винаги има свой собствен бизнес, пише в. "Уикенд".

Вижте Джино Бианкалана като млад (СНИМКИ)

Както стана ясно преди дни, Джино е големият победител в Big Brother: Most Wanted! Той побеждава във формата за втори път, като първият...

Бившият спортист, който стана за смях на всички зрители с драматичните си семейни отношения в Къщата, днес сам може да се надсмива на неуспехите си. Без тях нямало как да осъзнае кое е истински ценното в живота и да прекъсне отношения, които само паразитирали върху него. Научил го по тежкия начин — когато в моменти на криза останал без подкрепата на хора, които преди това му предлагали компанията си и се опитвали да го присламчат за приятел. В моменти, в които най-много се нуждаел от тях обаче, повечето го изоставили. Веднага след излизането си от Къщата Миро въртял бизнес с машини, камиони и печелел повече от добре от начинанията си в тази област.

„След това влязох в строителството, точно по време на кризата — през 2008 година. Там мащабите и инвестициите са огромни, съответно и загубите стигат до милиони. С много пари затънах — сумата беше 6-цифрена и стигна до 7-цифрена. Малко хора оцеляха в бизнеса. След фалита имаше хора, които се удавиха или обесиха. И на мен ми беше доста трудно, но аз се изправих на крака и продължих“, разказвал е за трудностите си с парите брадърът. Именно тогава осъзнава как печалбата от шоуто също както и бракът му си заминава — без никаква полза за бъдещето му. Точно този знак на съдбата обаче се превръща в негова философия за напред — да инвестира в стойностни неща и връзки, вместо в лесни успехи.

Една от именно тези стойностни инвестиции в живота му е връзката му с бившата манекенка Екатерина Дюлгерова. Двамата се познават още в годините на бума на „Биг брадър”, но тогава не са никак близки. Започват да се харесват чак, след като се случва да работят заедно. Катя е тази, която е по-предубедена в отношенията им, а на Миро му се налага да се бори за вниманието й с нейния син Денис. Точно чрез него обаче я печели завинаги. Още от началото той показва, че ще се грижи за малкия като за свое отроче и няма с нищо да го кара да усеща липсата на мъжко рамо. Двамата с момчето, което вече е тийнейджър, се разбират доста добре.

Денис е този, който първи научава и за бременността на майка си и доста се шегува с този факт. Когато се появява малкото му братче, той е вече на 12 години и много помага в грижите за него. От своя страна Миро пък е този, който отговаря да е навреме на училище и да му помага по мъжките въпроси. Един от тях, разбира се, е свързан с това дали няма да му стане официално пастрок като вдигне сватба с майка му. Двамата с нея са вече 5 години заедно, но така и не са се решили на това.

Вижте Фънки като млад - слаб и с дълга коса (СНИМКИ)

Димитъp Koвaчeв – Фънĸи e глaceн зa eдин oт фaвopититe зa cпeчeлвaнe нa Віg Вrоthеr: Моѕt Wаntеd. Toй ce пpoтивoпocтaви нa Лyнa, ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Защо имаме замъглено зрение сутрин?
Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Събуждането със замъглено зрение може да бъде досадно или обезпокоително. Когато не сте сигурни какво замъглява зрението ви, лесно е да се чудите...