Помните ли Миро от "Big Brother"? Вижте какво се случва с него сега

56765
Помните ли Миро от "Big Brother"? Вижте какво се случва с него сега
Снимка: Facebook

Иронията сякаш се е превърнала в любима спътница в живота на един от първите съквартиранти, попаднали в Къщата на Биг Брадър - Мирослав Георгиев.

Победителят от втория сезон на „Биг Брадър” - Миро, който преди години се изяви като ревльо в риалити шоуто, но го спечели, а след след това се разведе с хубавата Елена и изгуби голямата си награда - днес си спомня за всичко това с усмивка. Всичко, което си отишло от него, му се върнало и днес, освен, че е намерил семейството, за което е мечтаел винаги има свой собствен бизнес, пише в. "Уикенд".

Вижте Джино Бианкалана като млад (СНИМКИ)

Както стана ясно преди дни, Джино е големият победител в Big Brother: Most Wanted! Той побеждава във формата за втори път, като първият...

Бившият спортист, който стана за смях на всички зрители с драматичните си семейни отношения в Къщата, днес сам може да се надсмива на неуспехите си. Без тях нямало как да осъзнае кое е истински ценното в живота и да прекъсне отношения, които само паразитирали върху него. Научил го по тежкия начин — когато в моменти на криза останал без подкрепата на хора, които преди това му предлагали компанията си и се опитвали да го присламчат за приятел. В моменти, в които най-много се нуждаел от тях обаче, повечето го изоставили. Веднага след излизането си от Къщата Миро въртял бизнес с машини, камиони и печелел повече от добре от начинанията си в тази област.

„След това влязох в строителството, точно по време на кризата — през 2008 година. Там мащабите и инвестициите са огромни, съответно и загубите стигат до милиони. С много пари затънах — сумата беше 6-цифрена и стигна до 7-цифрена. Малко хора оцеляха в бизнеса. След фалита имаше хора, които се удавиха или обесиха. И на мен ми беше доста трудно, но аз се изправих на крака и продължих“, разказвал е за трудностите си с парите брадърът. Именно тогава осъзнава как печалбата от шоуто също както и бракът му си заминава — без никаква полза за бъдещето му. Точно този знак на съдбата обаче се превръща в негова философия за напред — да инвестира в стойностни неща и връзки, вместо в лесни успехи.

Една от именно тези стойностни инвестиции в живота му е връзката му с бившата манекенка Екатерина Дюлгерова. Двамата се познават още в годините на бума на „Биг брадър”, но тогава не са никак близки. Започват да се харесват чак, след като се случва да работят заедно. Катя е тази, която е по-предубедена в отношенията им, а на Миро му се налага да се бори за вниманието й с нейния син Денис. Точно чрез него обаче я печели завинаги. Още от началото той показва, че ще се грижи за малкия като за свое отроче и няма с нищо да го кара да усеща липсата на мъжко рамо. Двамата с момчето, което вече е тийнейджър, се разбират доста добре.

Денис е този, който първи научава и за бременността на майка си и доста се шегува с този факт. Когато се появява малкото му братче, той е вече на 12 години и много помага в грижите за него. От своя страна Миро пък е този, който отговаря да е навреме на училище и да му помага по мъжките въпроси. Един от тях, разбира се, е свързан с това дали няма да му стане официално пастрок като вдигне сватба с майка му. Двамата с нея са вече 5 години заедно, но така и не са се решили на това.

Вижте Фънки като млад - слаб и с дълга коса (СНИМКИ)

Димитъp Koвaчeв – Фънĸи e глaceн зa eдин oт фaвopититe зa cпeчeлвaнe нa Віg Вrоthеr: Моѕt Wаntеd. Toй ce пpoтивoпocтaви нa Лyнa, ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com