Правете тези неща сутрин и денят ви винаги ще тръгва с добро настроение

4149
Правете тези неща сутрин и денят ви винаги ще тръгва с добро настроение
Снимка: iStock

Казват, че за да успееш, не е нужно да ставаш сутрин много рано, а да ставаш в добро настроение. С доброто утро обикновено започва добър ден. Един фантастичен момент навива спирала от настроение и късмет. Дори да вярвате, че няма значение как започва и как завършва денят, вие и само вие можете да повлияете и на двете! Как да направите това?

 - Станете 30 минути по -рано, отколкото е необходимо

Това упражнение се препоръчва от много специалисти. Опитайте да го правите първоначално за 2 седмици например. Ще усетите положителното my въздействие.

Този експеримент укрепва волята ви. Ако успеете да станете половин час по-рано за още 30 дни, ще покажете на  собствената си глава кой е шефа. Ще бъдете по-малко склонни към собствения си мързел и оправдания. Това упражнение е не само за тялото, но и за духа.

Какво можете да направите през това време?  Медитирайте ! Помислете какви задачи трябва да свършите през деня. Упражнение, разтягане. Пийте кафе или чай в мир и тишина. Гледайте как започва деня буден.

Тези няколко десетки съзнателно прекарани минути ви дават страхотна представа за себе си и ви помагат да влезете в деня с правилното отношение.

- Пийте вода с лимон / джинджифил 

На сутринта, веднага след ставане от леглото, сме предимно дехидратирани. Повечето хора пият твърде малко - дори ако това обикновено не е правилното нещо. Посягаме към кафе (може да е здравословно !!! ) или чай, но тези напитки ще си ги сервираме малко по-късно. На празен стомах, веднага след отваряне на очите, топла вода с лимонов сок и резен джинджифил е cudesна. 

Ако не отслабвате и нямате проблеми с кръвната захар, добавете чаена лъжичка истински мед към хладка вода (но не гореща !!!).

Такъв коктейл от микроелементи ще ви помогне да стартирате метаболизма си, да събудите храносмилателната си система, да се пречистите от токсините в червата и да поддържате имунната си система.

- Планирайте и възнаграждавайте себе си за успех

Ще намерите този съвет от много хора, които се занимават с широко разбираемо личностно развитие или управляват собствен бизнес. Ние вярваме в силата на спонтанността, но за съжаление липсата на план често е загуба на време.

Като зададете етапи в ежедневния си график, можете да ги постигнете. Сприятелете се с правилото, което гласи, че най-важните неща, които трябва да свършим в даден ден, се решават от максимум до 12:00 часа на обяд.

Между 12 и 14, нивото на нашата мотивация е най-ниското през деня и нашата физиология е отговорна за това. Ако не направите нещо до 12 часа, има вероятност вече да не го правите.

Успехът сутрин повишава мотивацията, дори ако просто отивате до пощата да изпратите писмо, което чака на бюрото ви една седмица.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com