Предмети, носещи лош късмет на дома

104988
Предмети, носещи лош късмет на дома

Домът е проекция на душата на човека. Всичко, което се намира в дома ви, по някакъв начин е свързано с вашето подсъзнание, желанията ви и вашето бъдеще.

Не всеки предмет в дома ви може да ви бъде полезен. Добре е да направите инвентаризация на жилището си и без съжаление да се отървете от онези предмети, които задръстват енергийните потоци в дома ви и гонят далече късмет от вас.

Незабавно изхвърлете тези неща от дома си

Случва се домът ни да е уютен и удобен, но в същото време се задъхваме в него. Не буквално, разбира се, но сме направили неотдавна ремо...

Най-голяма вреда нанасят старите обувки и дрехи, които отдавна не приличат на това, което са били в моментите на тяхното купуване.

Когато обувките ви са стъпкани до невъзможност или са разпокъсани и десетина пъти сте ги носили на обущар, вече е дошло времето да се сбогувате с тях.

Когато домът ви е превърнат в склад за стари дрехи и обувки, с които не се разделяте, само защото ви е жал да ги хвърлите, домът ви привлича негативна енергия и не е нужно да се учудвате, ако постоянно се карате с близките си без повод и не ви върви.

Не е необходимо да изпадате в крайност и да изхвърлите всичките си стари дрехи и обувки, но все пак не трябва и да задръствате дома си с тях.

Счупените чаши и чинии, както и тенджерите със счупени дръжки е добре да се изхвърлят, а не да се оставят в кухненските шкафове с години.

Нещата, които НЕ бива да държите в спалнята си

Спалнята е онази част от дома ви, в която трябва да се отпуснете и да се чувствате максимално добре, за да може да имате здрав и спокое...

Недейте да спестявате от нови чинии, още повече, че има много евтини варианти. Счупените чинии, в които се храните всеки ден, ви зареждат с лоша енергия.

Снимките на хора, с които сте били приятели, но след това сте се скарали и не си говорите от години, също не е необходимо да стоят в дома ви, тъй като привличат негативна енергия.

Върнете снимката на този човек или я накъсайте на малки парченца и я хвърлете. Можете също така да я изгорите, за да не използва някой парченцата с цел да навреди на този човек, въпреки че сте се скарали с него.

Непотребните изпочупени статуетки, които събират прах, също трябва да бъдат изхвърлени, тъй като привличат лоша енергия.

Източник: sanovnik.bg

Никога не споделяйте тези 9 вещи с друг човек

Вие сте отзвичив човек и винаги сте готови да помогнете, когато приятелите ви се нуждаят от нещо? Прекрасно, но има вещи, които не бива...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com