Професиите, за които мечтаят жените

2556
Професиите, за които мечтаят жените
Снимка: iStock

Навлизането на пазара на труда не е лесно, още по-малко да вършите работа, която наистина ви харесва и която също има добра заплата. Ха! И ако сте жена на всичко отгоре, степента на трудност се увеличава. През 21 век все още има компании, които отказват да предоставят на жените същите възможности и условия на работа като на мъжете. Ето защо ще бъдете приятно изненадани от тези работни места, за които всяка жена мечтае.

Въпреки това има някои работни места, за които всички жени мечтаят. Вие решавате коя е модалността, която ви подхожда най-добре!

Разбира се, трябва да вземете предвид уменията и интересите си, когато избирате работата, която ще изпълнявате; имаме обаче селекция от това, което според жените от нашия екип са техните мечтани работни места. Вижте списъка!

6-те работни места, за които всяка жена мечтае

1. Netflix Grammaster. Въпреки че няма официален превод за тази работа, след като разберете какво представлява, ще искате да кандидатствате незабавно. За 2000 долара на седмица трябва да посетите форумите и звукозаписни студия за оригинални сериали и филми на Нетфлих. За какво? За да направите снимки зад кадър и да ги качите в Инстаграм.

2. Инженеринг по продажби. Това е една от онези работни места, които придобиха актуалност през последните години. Какво трябва да направиш? Продавайте, но не каквото и да било, а научно-технологични продукти или услуги на компании. В допълнение към постоянното пътуване ще имате средна седмична заплата от 2 586 долара.

3. Фармацевтични. Да се ??занимаваш с наука вероятно не е много привлекателно за теб, но CNN Money оцени тази работа като една от топ 10 за жените. Защо? За разлика от други професии, във фармацевтиката доминират дамите, които между другото получават средна седмична заплата от 1475 долара.

4. - Посланик на марката. Това ще ви очарова! По принцип вие ще бъдете моделът на любимата си марка дрехи, обувки, аксесоари и т.н. Само вместо да носите дрехите на модния подиум, ще го правите на улицата, по време на ежедневието си. Просто казано, големите марки ви дават дрехите, които харесвате, и ви плащат да ги носите. Яко, нали?

5. Личен купувач . Ако сте от тези, които обичат да бъдат в магазините и на практика живеете в търговски центрове, ще ви хареса тази работа. По принцип ще бъдете консултант по покупки и имидж. Ще придружавате хората да купуват дрехи, обувки и аксесоари. Трябва да ги посъветвате относно цветовете и стиловете, в зависимост от техния тип тяло. Най-хубавото е, че не е нужно да инвестирате нито стотинка, за да стартирате бизнеса си. 

6. Мистериозен клиент. Все повече хора приемат тази работа като втори източник на доходи. Какво трябва да направиш? Ходете по магазини, барове или ресторанти, както обикновено правите и оценявайте услугата и качеството на продуктите.

Какво казахте? От кое се заинтересувахте?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com