Провери кой е цветът на зодията ви и с какво се свързва

13062
Провери кой е цветът на зодията ви и с какво се свързва
Снимка: iStock/Guliver

Има цветове, които астролозите са разграничили като носещи късмет за зодиите. За всеки знак цветът е различен, но е общ за всички представители на зодията, не става въпрос за индивидуалния. Нека видим как са разпределили цветовата гама астролозите:

Овен

Червеният цвят, както знаем, е свързан със силата и страстта и затова определено пасва идеално на Овните, тъй като те са родени лидери и страстни любовници. Нюансите на червеното носят късмет и положително настроение на тази зодия. 

Телец

Телците са свързани с природата, те обичат разходките из нея, гледките, походите и т.н. Затова и за техе късметлийски цвят е предназначен зеленият. Тъй като те са и доста щури, жълтият цвят им помага, като ги предпазва от апатични чувства.

Близнаци

Близнаците създават силна връзка с Телците и доста си приличат по характер, затова и за тях отнасяме жълтия цвят. Той им действа успокояващо, балансира настроенията им и засилва умствения потенциал.

Рак

Като зодия с доста силни емоции, на Раците се падат цветовете бяло и сребърно. Бялото се свързва с мир и хармония, а сребърното с пречистване на мислите. Влияят положието при повече натрупали се негативни емоции.

Лъв

Лъвовете, знаем, обичат да са в центъра на вниманието. А какъв по-подходящ цвят за привличане на такова от златния? Той се свързва с богатство и мощ, щедрост и оптимизъм.

Дева

Девите са интелигентни и любопитни, а подходящите за тях цветове са зелено и кафяво. Зеленото символизира стремежа към развитие и усъвършенстване, а кафявото е стабилната основа.

Везни

Представителите на тази зодия гледат на живота през призмата на розовите очила. Ако не се досещате, за тях най-подходящи са розовият и синият цвят. В по-бледите си нюанси, те изваждат на преден план всички позитиви на Везните и създават чудесно впечатление у околните.

Червеният цвят: Неговото значение, енергия и ползи

Всеки цвят в природата има свое значение и определени свойства. Червеното може да бъде както полезно, така и вредно, затова е важно да ...

Скорпион

Скорпионите са могъща зодия, а цветовете, които им пасват най-много са черно и червено. Тъмните нюанси и черното отговарят на тяхната силна енергия, трансформира ги. Но понякога влияе както положително, така и отрицателно.

Стрелец

Лилаво и синьо препоръчват астролозите на представителите на този знак. Лилавото като кралски цвят ще им носи късмет и успех в новите начинания, с които се захващат.

Козирог

Какво значат различните цветове на гъбите за миене?

Във всеки дом има гъби за чинии, които доста често се ползват за доста повече неща в домакинството, освен миенето на съдовете. Много ч...

Астролозите смятат, че кафявият цвят е най-късметлийският за тази зодия. Друг такъв е сивият. Цветовете ще ви заредят с увереност и положителна енергия.

Водолей

За да са в хармония със зодията, астролозите разграничават синьото и зеленото като късметлийски за Водолеите. 

Риби

Зеленият и виолетовият цвят се успокоят емоциите на Рибите, ще им подействат положително и ще ги презаредят с нови сили. Залагайте на тях, когато не се чувствате във форма.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com