Разбери колко добре познаваш историята на България и помогни

6888
Разбери колко добре познаваш историята на България и помогни

Искате ли да се забавлявате с близки и приятели? Искате ли да разберете колко добре познавате София и историята на България? Искате ли да изпитате приключенския си дух? А искате ли да съчетаете всичко това с една добра кауза – да помогнете за изграждането на първия за България Дневен център за деца и лица с епилепсия в София?

Включете се на 24.10.2015 г. (събота) в благотворителния Treasure Hunt, организиран от Junior Chamber International (JCI) - София. Чрез него ще положим заедно началото на набирането на средства за извършване на ремонт на помещение за изграждане на Дневен център за деца и лица с епилепсия!

Участието в състезанието е по отбори до 4-ма души.

Участниците трябва да са пълнолетни граждани или да са с придружител.

Всеки отбор трябва да има име и да плати на място 30 лв, които отиват за дарение за детския център.

Регистрирайте отбора си ТУК!

Официалният старт на благотворителния Treasure Hunt ще бъде даден в 10.30 ч в Докторската градина. Регистрацията за участие на място ще се извършва от 9.30 до 10.15 ч.

Всеки отбор ще получи сертификат за дарение срещу платената от сума. Освен това ви очакват куп изненади.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАУЗАТА:

Пъзел-рекордьор от Гинес помага за лечението на млад мъж от Плевен

Интересна инициатива с благородна цел - Венелина Вънева, която преди години сглоби пъзел 24 000, а след това - от 32 000 части, ...

Асоциацията на родители на деца с епилепсия (АРДЕ) разполага с помещение от около 200 кв. м в центъра на София, предоставено й за безвъзмездно ползване преди около 2 години от Столична община. Имотът е предоставен с цел да се изгради първия в България Дневен център за деца и лица в епилепсия.

По план е предвидено бъдещият център да разполага със: стая за арт терапия, рисуване и работилница за изработване на различни сувенири и предмети на изкуството; стая за рехабилитация; компютърна зала; стая за игри и отдих; стая за терапии с логопед и психолог; кухненско помещение; 2 бани и 2 тоалетни. В грижата за децата се планира да се ангажират около 15 души.

За съжаление, за да бъде използван по предназначение, имотът има нужда от основен ремонт, който по предварителни разчети е на стойност от около 50 000 лв. Сумата е непосилна за организацията, поради което екипът на JCI-София организира благотворителен Treasure Hunt, чрез който жителите и гостите на столицата да поставят началото на дарителската акция, докато се забавляват, преминавайки през различни задачи и предизвикателства, свързани с историята и културата на София и търсейки различни указания под формата на загадки или игри.

За тези от вас, които нямат възможност да присъстват на събитието, но имат желание да помогнат на АРДЕ да създаде първия в България Дневен център за деца и лица с епилепсия, предоставяме специално създадената за целта банкова сметка.

Набирателна сметка за ремонт на Дневен център за деца и лица с епилепсия:

#steniskanabala подпомага 18 сираци със стипендии за ВУЗ

Благотворителната инициатива #steniskanabala запали стотици млади и пораснали абитуриенти да отидат с тениски на бала, изпращането или ...

Банка ДСК ЕАД

Клон Иван Вазов – София

Бул. „Витоша „№176

BG80STSA93000020970244

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?
Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Обидите са част от т.нар. агресивна комуникация според популярния психиатър Жак Лакан. Не знаем дали фактът, че се коментират и дефинират от психиатър...