РАЗДЯЛА грози тези 3 зодии през есента

9540
РАЗДЯЛА грози тези 3 зодии през есента
Снимка: Istock/Guliver

Есента може да се окаже много коварен сезон за някои зодии, ако не направят нещо за връзката си, което да я спаси. Ето кои са 3-те зодии, за които есента може да донесе раздяла и емоции, които не са си пожелавали.

БЛИЗНАЦИ: Ако не внимавате, тази есен може да провалите връзката, на която толкова държите. Ще дойде нов трети човек, който ще се опита да грабне сърцето ви. Помнете обаче, че този човек не желае дълга връзка. Той просто се забавлява, иска да докаже, че може да открадне половинката на друг и ако започнете връзка с него, много е възможно скоро да загубите и това. Бъдете разумни, мислете преди да действате и оценете какво съкровище имате до себе си. Никой няма да може да дойде и да направи нещо повече за вас. Просто забравете за изкушенията, не се поддавайте на мимолетни страсти и бъдете отговорни към връзката си. Няма по-зряла постъпка от тази и вие добре знаете това!

6 неща, с които жените ОТКАЗВАТ мъжете от брак

Всички ние имаме приятелски двойки, които са заедно от години, но нито са сгодени, нито предприемат крачката да сключат брак. Причините...

ЛЪВ: Не си мислете, че когато сте създали една връзка, тя ще бъде завинаги здрава, стабилна и няма да има нужда правите нищо, за да я поддържате такава, каквато е била в началото. Истината е, че в последната година жестовете от ваша страна са намалели, не правите всичко, което сте правили в началото и това не остава незабелязано от вашата половинка. Ще дойде някой друг, ще направи няколко прекрасни жеста и ще отмъкне половинката ви под носа. Затова се стегнете, обмислете грешките и пропуските си, ако искате да спасите връзката си. Започнете от ежедневните малки неща, след което излезте на вечеря или просто направете жест, за който половинката ви отдавна си мечтае. Това ще възпламени отново любовта ви и ще покаже на човека до вас, че имате все същите силни чувства и не сте решили да се откажете от връзката си.

КОЗИРОГ: Няма връзка, която да оцелее във времето, ако стои на едно и също място дълги години подред. Всички ваши близки и приятели, които са били в дългогодишни връзки без развитие, вече най-вероятно не са задно, нали? Не бъдете от хората, които ще загубят любовта на живота си, само защото се страхуват от големите крачки. Ако обичате някого, време е да му засвидетелствате това с разговори за брак, деца и по-сериозни планове за бъдещето. Ако усещате, че такива разговори не за вас, най-вероятно и човекът, с когото сте, не е правилният човек. Желанието за създаване на семейство идва с времето, но забави ли се прекалено дълго – най-вероятно не сте един за друг. Помислете и действайте, ако искате да запазите любовта, която сте изградили заедно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com