Раздяла или нова ЛЮБОВ? Ето какво чака ЗОДИИТЕ през март (Част 1)

18946
Раздяла или нова ЛЮБОВ? Ето какво чака ЗОДИИТЕ през март (Част 1)
Снимка: iStock/Guliver

Любовта през март ще бъде щедра към едни зодии, но към други няма да бъде благосклонна. Ето какво да очакват зодиите през март – раздяла или нова любов:

Овен: Овните могат да се готвят за един много интересен месец март, който не са очаквали да им се стовари върху главата. За нещастие Овните ще трябва да се разправят с тежка раздяла, която ще бъде провокирана от грозна постъпка на отсрещния човек. Не, няма да е изневяра, а друг вид измяна, свързана със семейство или имоти.

Топ 5 на зодиите, на които можете да се доверите с всяка тайна

Далеч не всички хора могат да се похвалят с това, че могат да пазят тайните на другите. Представителите на пет от зодиакалните знаци, о...

Телец: Телците ще трябва да приключат връзката, в която се намират, защото ще осъзнаят, че изобщо не са щастливи и това просто не е техният човек. За жалост Телците са способни да стоят в лоши връзки, защото просто не обичат големите промени в живота си. За щастие обаче нов човек бързо ще се появи на хоризонта, още преди началото на лятото.  

Близнаци: За Близнаците месец март ще е щастлив месец, защото ще се запознаят с много специален нов човек. Той ще им покаже, че истинската любов съществува и няма защо да се съмняват в това. Ще получат разбиране, обич и подкрепа, която винаги са търсели, но никога не се успявали да получат от половинките им.  

Рак: Раците ще трябва да си кажат „чао“ с половинката си, защото самите те ще извършат грях, който не са очаквали изобщо да се появи в живота им. Раците ще изневерят на своите половинки с напълно непознат, защото просто ще се оставят на момента и на страстта. Разбира се, веднага ще си признаят стореното и няма да им дава мира какво са направили. Сами ще прекратят връзката, защото смятат, че не е честно спрямо другия човек.  

Лъв: Лъвовете ще се радват на нова, свежа и неангажираща връзка, която ще им върне самочувствието и ги накара да се почувстват много щастливи. Те ще се запознаят човек, който ще бъде много близък до сърцето им, ще ги разбира и ще споделя мечтите им. Тази връзка може да не продължи дълго, но за сметка на това ще бъде романтична, силна и разтърсваща. Какво повече му трябва на човек?

5 зодии, зад които се крие фаталната жена

Те са неустоими и могат да имат всеки мъж, когото си пожелаят. Владеят изкуството на любовта до съвършенство и само с една усмивка мога...

Дева: Девите ще получат любовно обяснение от свой близък приятел, който винаги е гледал на тях по друг начин, но чак сега е намерил смелост да разкрие чувствата си. В началото Девите не биха тръгнали да създават връзка, но с течение на седмиците нещо в тях ще се пречупи и ще се предадат на чувството, което ги е обзело.    

ЧАСТ 2 – ВИЖТЕ ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com