Раздяла или нова ЛЮБОВ? Ето какво чака ЗОДИИТЕ през март (Част 1)

18843
Раздяла или нова ЛЮБОВ? Ето какво чака ЗОДИИТЕ през март (Част 1)
Снимка: iStock/Guliver

Любовта през март ще бъде щедра към едни зодии, но към други няма да бъде благосклонна. Ето какво да очакват зодиите през март – раздяла или нова любов:

Овен: Овните могат да се готвят за един много интересен месец март, който не са очаквали да им се стовари върху главата. За нещастие Овните ще трябва да се разправят с тежка раздяла, която ще бъде провокирана от грозна постъпка на отсрещния човек. Не, няма да е изневяра, а друг вид измяна, свързана със семейство или имоти.

Топ 5 на зодиите, на които можете да се доверите с всяка тайна

Далеч не всички хора могат да се похвалят с това, че могат да пазят тайните на другите. Представителите на пет от зодиакалните знаци, о...

Телец: Телците ще трябва да приключат връзката, в която се намират, защото ще осъзнаят, че изобщо не са щастливи и това просто не е техният човек. За жалост Телците са способни да стоят в лоши връзки, защото просто не обичат големите промени в живота си. За щастие обаче нов човек бързо ще се появи на хоризонта, още преди началото на лятото.  

Близнаци: За Близнаците месец март ще е щастлив месец, защото ще се запознаят с много специален нов човек. Той ще им покаже, че истинската любов съществува и няма защо да се съмняват в това. Ще получат разбиране, обич и подкрепа, която винаги са търсели, но никога не се успявали да получат от половинките им.  

Рак: Раците ще трябва да си кажат „чао“ с половинката си, защото самите те ще извършат грях, който не са очаквали изобщо да се появи в живота им. Раците ще изневерят на своите половинки с напълно непознат, защото просто ще се оставят на момента и на страстта. Разбира се, веднага ще си признаят стореното и няма да им дава мира какво са направили. Сами ще прекратят връзката, защото смятат, че не е честно спрямо другия човек.  

Лъв: Лъвовете ще се радват на нова, свежа и неангажираща връзка, която ще им върне самочувствието и ги накара да се почувстват много щастливи. Те ще се запознаят човек, който ще бъде много близък до сърцето им, ще ги разбира и ще споделя мечтите им. Тази връзка може да не продължи дълго, но за сметка на това ще бъде романтична, силна и разтърсваща. Какво повече му трябва на човек?

5 зодии, зад които се крие фаталната жена

Те са неустоими и могат да имат всеки мъж, когото си пожелаят. Владеят изкуството на любовта до съвършенство и само с една усмивка мога...

Дева: Девите ще получат любовно обяснение от свой близък приятел, който винаги е гледал на тях по друг начин, но чак сега е намерил смелост да разкрие чувствата си. В началото Девите не биха тръгнали да създават връзка, но с течение на седмиците нещо в тях ще се пречупи и ще се предадат на чувството, което ги е обзело.    

ЧАСТ 2 – ВИЖТЕ ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com