Раздяла или нова ЛЮБОВ? Ето какво чака ЗОДИИТЕ през март (Част 2)

25826
Раздяла или нова ЛЮБОВ? Ето какво чака ЗОДИИТЕ през март (Част 2)
Снимка: iStock/Guliver

Месец март е подготвил много изненади в любовта за зодиите – за едни те ще са приятни, но за други ще са свързани с раздяла. Ето какво да очаква всяка зодия в любовен план.

ЧАСТ 1 – ВИЖТЕ ТУК

Много пари за 8 зодии през март – при кого ще отиде печалбата

През първата и втората декада на март Венера в Риби ще изисква добра интуиция по паричните въпроси. Стъпките, които не са очевидни, мож...

Везни: През март ви очаква труден период с половинката ви. Ще разберете истини един за друг, които не сте знаели досега. Ще видите, че всъщност нямате много общи допирни точки и планове за бъдещето. Раздялата ще е по взаимно съгласие след много дълъг разговор и много размисли. Така е писано да бъде, не се тревожете, всичко се случва с причина!  

Скорпион: Няма да повярвате, но март ви е подготвил нова и свежа връзка, която ще ви зареди с много романтични преживявания, изненади и радостни моменти. Заслужавате щастие, което ще продължи дълго след март! Имате всички предпоставки да бъдете щастливи с този човек, затова не пропускайте шанса си да го опознаете.     

Стрелец: Вие сте от късметлийте, които ще се радват на нова и пламенна любов. Ще започне като невинен флирт по чата, който ще продължи в среща и ще прерасне в нещо страстно и тотално нетипично за вас. Тази връзка ще ви върне увереността и ще ви направи истински щастливи. Насладете се на всеки страстен момент!

Козирог: За съжаление март няма да ви остави да сте спокойни в любовта. Ще разберете, че човекът до вас ви изневерява и той по най-баналният начин. Ще видите съобщение в телефона му, което ясно ще казва, че човекът до вас ви лъже и то не отскоро. Не ви е нужна такава „любов“, затова си тръгнете с гордо вдигната глава и не поглеждайте назад!

Двете зодии, които винаги казват истината

Да можеш да кажеш истината в днешно време се оказва истински лукс. Много отношения се крепят на изгода и фалш. Хората са станали по-лиц...

Водолей: През месец март ще получите нетипично обяснение в любов от човек, който познавате от годините. Той ще ви каже, че любовта му е пламнала наскоро и ще никога не е очаквал да се влюби в един от най-близките си приятели. Вие ще усетите трепет в сърцето и ще дадете шанс на тази нова и интересна авантюра!

Риби: Нов месец – нова връзка и нов късмет! Очаква ви нещо много вълнуващо, интересно и вероятно за цял живот. Ще срещнете сродната си душа и ще разберете това само от няколко разговора и няколко срещи. Сърцето ви ще трепти на любовни честоти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Преди да сготвите пилето направете това, за да премахнете химията от него

Какво да правите, когато ви се прияде шоколад: 3 съвета за различни случаи

Как да отучим кученцето да хапе ръцете и краката ни?

Класация на най-добрите съпрузи според зодията им

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Ако преминавате през труден период в живота си, прочетете тази притча

Стихотворение за 16 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Различни хранителни вещества ли имат яйцата с бяла и кафява черупка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно