Раздяла или нова ЛЮБОВ? Ето какво чака ЗОДИИТЕ през март (Част 2)

25774
Раздяла или нова ЛЮБОВ? Ето какво чака ЗОДИИТЕ през март (Част 2)
Снимка: iStock/Guliver

Месец март е подготвил много изненади в любовта за зодиите – за едни те ще са приятни, но за други ще са свързани с раздяла. Ето какво да очаква всяка зодия в любовен план.

ЧАСТ 1 – ВИЖТЕ ТУК

Много пари за 8 зодии през март – при кого ще отиде печалбата

През първата и втората декада на март Венера в Риби ще изисква добра интуиция по паричните въпроси. Стъпките, които не са очевидни, мож...

Везни: През март ви очаква труден период с половинката ви. Ще разберете истини един за друг, които не сте знаели досега. Ще видите, че всъщност нямате много общи допирни точки и планове за бъдещето. Раздялата ще е по взаимно съгласие след много дълъг разговор и много размисли. Така е писано да бъде, не се тревожете, всичко се случва с причина!  

Скорпион: Няма да повярвате, но март ви е подготвил нова и свежа връзка, която ще ви зареди с много романтични преживявания, изненади и радостни моменти. Заслужавате щастие, което ще продължи дълго след март! Имате всички предпоставки да бъдете щастливи с този човек, затова не пропускайте шанса си да го опознаете.     

Стрелец: Вие сте от късметлийте, които ще се радват на нова и пламенна любов. Ще започне като невинен флирт по чата, който ще продължи в среща и ще прерасне в нещо страстно и тотално нетипично за вас. Тази връзка ще ви върне увереността и ще ви направи истински щастливи. Насладете се на всеки страстен момент!

Козирог: За съжаление март няма да ви остави да сте спокойни в любовта. Ще разберете, че човекът до вас ви изневерява и той по най-баналният начин. Ще видите съобщение в телефона му, което ясно ще казва, че човекът до вас ви лъже и то не отскоро. Не ви е нужна такава „любов“, затова си тръгнете с гордо вдигната глава и не поглеждайте назад!

Двете зодии, които винаги казват истината

Да можеш да кажеш истината в днешно време се оказва истински лукс. Много отношения се крепят на изгода и фалш. Хората са станали по-лиц...

Водолей: През месец март ще получите нетипично обяснение в любов от човек, който познавате от годините. Той ще ви каже, че любовта му е пламнала наскоро и ще никога не е очаквал да се влюби в един от най-близките си приятели. Вие ще усетите трепет в сърцето и ще дадете шанс на тази нова и интересна авантюра!

Риби: Нов месец – нова връзка и нов късмет! Очаква ви нещо много вълнуващо, интересно и вероятно за цял живот. Ще срещнете сродната си душа и ще разберете това само от няколко разговора и няколко срещи. Сърцето ви ще трепти на любовни честоти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com