Разкриха най-големите НЕДОСТАТЪЦИ на всяка зодия

8654
Разкриха най-големите НЕДОСТАТЪЦИ на всяка зодия
Снимка: iStock

Всички имаме недостатъци. Въпросът е да работим по тях, за да ги превърнем в качества или да ги изчистим от характера си, осъзнавайки че ни пречат. Вижте кои са най-големите недостатъци на всяка зодия.

Овен – изключително първични и нетърпеливи. Винаги бързат, искат всичко да стане на секундата. Често са склонни към избухване и агресия. Държат винаги да бъдат първи сред другите. Обичат конкуренцията, защото без нея им е скучно.

Ето кои са най-големите ПОРОЦИ на земните зодии

Тези, които са изучавали отблизо зодиакалната астрология, твърдят, че съществува несъответствие между звездните знаци и пороците, към к...

Телец – много упорити, борят се за целите си с цената на всичко. Обикновено приемат хората около себе си като тяхна собственост. За тях е важно да имат истински приятели. Не обичат да слушат за чужди проблеми и да усещат колебание у хората.

Близнаци – те са хора на крайностите поради двете си лица. Едното е добро, другото лошо и от човека отсреща зависи кое ще се покаже. Обичат да мрънкат и да влизат в ролята на жертва. Трудно поемат отговорност за действията си.

Рак – твърде несигурни в себе си, прекалено чувствителни, често страдат заради емоциите си. Не понасят критика. Склонни са към песимизъм. Често сменят настроенията си. Понякога се крият в черупката си, докато не се уверят, че навън е безопасно.

Лъв – имат невероятно голямо его, заради което често нараняват хората около себе си. Трудно създават връзки и приятелства. Много упорити. Постоянно искат да бъдат хвалени от другите, да са център на внимание.

Дева – все анализират. Не съумяват да се пуснат по течението на живота, което често ги изморява. Непрекъснато се стремят да бъдат перфектни, но това е невъзможно. Имат прекалено високи изисквания към другите и към себе си.

Ето кои са ПОРОЦИТЕ на въздушните зодии

Общоприетото схващане е, че порокът е пагубен навик, който може да съсипе живота ви. Въпреки това по-честно определение би било, че пор...

Везни – трудно приемат, че може да са сгрешили за нещо. Прекалено много се колебаят. Опитват да угодят на всички, но това няма как да се случи и тогава се разочароват. Критични са към себе си.

Скорпион – не разкриват емоциите си, а карат другите да го правят пред тях. Държат се собственически към хората. Обсебват се от близките си. Постоянно искат да държат контрола на нещата, трудно им е да го пуснат, а понякога трябва.

Стрелец – трудно се отпускат пред другите и това им пречи да създадат трайни отношения. Обикновено се движат сами като вълци-единаци. Трудно споделят свободата си с някого.

Козирог – имат навика да мислят песимистично и все да гледат към тъмната страна на нещата. Това трябва да се промени. Трябва да се научат да разбират хората и да влизат в положението им.

Водолей – големи мислители са, но рядко си позволяват да изпитват емоциите. Потискат ги в себе си. Често се чувстват самотни и не допускат никого да ги опознае, дори да иска.

Пороците на водните зодии, РАК, СКОРПИОН, РИБИ

Никой не е свободен от недостатъци, в края на краищата мнозина вярват, че да грешиш, означава да си човек. Преодоляването на вашите пор...

Риби – трудно се доверяват на хората. Много емоционални, често страдат заради това. Страхуват се от миналото, не приемат критика.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com