Ретрограден Марс - какво да очакваме?

4770
Ретрограден Марс - какво да очакваме?
Снимка: Pixabay

В периода от 9-ти септември до 13-ти ноември влизаме в ретрограден Марс. Обикновено не свързваме това с нищо добро, но нека да видим какво очаква всеки един представител на зодиакалните знаци: 

Овен 

Потърсете хармония и баланс в ума си. Ако успеете да се успокоите и бъдете отворени към всички възможности около вас, те ще ви се предоставят. Но е трудно да се предложи нещо на вечно бързаш човек! Тренирайте ума си да бъде позитивен и отворен, а поведението приятелско!

Телец

Научете се да пуснете това, което вече не ви служи. Трудно е да обичате, защото не обичате себе си. Научете се! Забравете за старите времена и се обичайте дотолкова, че да привличате към себе си само хора, които ви желаят доброто!

Близнаци

Превърнете трудностите в уроци и възможности. Учете се от всичко, за да прогресирате напред. Истината ви носи спокойствие и ви сближава с хората, използвайте я.

Рак

Имате нужда от почивка и презареждане! Постарайте се да пречистите себе си, за да виждате ясно. Използвайте това време да слушате какво иска сърцето си, за да може да продължите напред след това.

Лъв

Отворете себе си откъм духовната си страна. Вижте над материалното и физическото и използвайте този период от време да развивате себе си в по-добър човек.

Дева

Постарайте се да се възвишите толкова над нещата, че вече да не ви дразнят ежедневните проблеми. Сега е моментът да се научите да реагирате неемоционално и безпристрастно, за да ви олекне живота по-натататък.

Везни

Отпуснете контрола над живота си и приемете, че не може да живеете така. Само по този начин нови възможности и шансове могат да влязат в живота ви.

Скорпион

Оттърсете се от подозрителния си ум и си позволете да грешите. Никой не е перфектен! Позволете на всяка грешка да е ново начало!

Стрелец

Стабилността е важна в момента, но единственото, което вие трябва да правите е да се грижите за себе си. За всичко останало ще се погрижи Вселената!

Козирог

Необходимо е да се научите да сте мили към себе си. Научете себе си на търпение, любов и толерантност към собствените си грешки, идеи и мислене. Постепенно ще се развие и в емпатия към останалите около вас.

Водолей

Позволете на отношенията ви с хора да следват естествения път – хората идват и си заминават, но вие никога няма да сте сами. Защото имате силно развита индивидуалност и сте напълно способни да приемате тези промени.

Риби

Изпълнете се с благодарност и си позволете да се развивате. Премахнете всякакви негативни мисли и блокажи и така ще привлечете най-доброто към себе си. Бъдете търпеливи.

Заглавна снимка: Pixabay

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com