X
 
 

Ретроградна Венера - какво ни очаква до 16 април

29004 0
photo of Ретроградна Венера - какво ни очаква до 16 април
Снимка: iStock/Guliver
От днес до 16 април Венера започва своя ретрограден период. Сега това ще се случи в знаците Овен и Риби.

Астрологичното събитие ще се отрази най-много на онези, чиято Венера е силно изразена в рождената карта, както и за представителите на знака Телец и Везни, чийто господар е тя. Ретроградната Венера помага да се прояви реалната ценност на хората в живота ни. Именно с това са свързани двата знака Телец (ценности и пари) и Везни (отношения).

Венера поставя акцента върху темата за верността и предаността в любовта, материалните и финансови интереси, въпросите, свързани с възпитанието на децата. Възможно е да възникнат проблеми, чиято основа се крие в миналото. Това не е време за активни действия, по-важна е оценката.

3-те зодии, които не могат без любовник

Сексът за едни е любов, за други просто страст. Има зодии, които не могат да бъдат само с един партньор и винаги търсят втори човек. Ет...

Някои може да се почувстват не достатъчно обичани, недооценени. Възможно е да се появи усещане, че заслужавате повече.

Отношенията, започнали по време на ретроградна Венера може да бъдат противоречиви.

Това е време, което не е подподящо за сключвайне на брак, инвестиции и започването на бизнес, покупка на ценни предмети на изкуството или други вещи.

По време на ретроградна Венера може да възродите старо приятелство или любов, но само ако имате сериозни намерения. Освен това ако имате трудности в отношения сега има шанс за помирение.

Също така ретроградната Венера в Овен и Риби дава финансови предимства на онези, които знаят как да използват парите си.

12 неща, с които убиваш страстта в леглото

Днес всички говорят за секс. Сексът доставя удоволствие, сексът сближава, сексът продава. Рядко се говори за това, което не трябва да с...

Времето е подходящо за продажбата на ненужни вещи и залежала стока, а също и недвижимо имущество, което дълго време не е могло да бъде продадено.

Все пак в този период мнозина правят нецелесъобразни покупки.

Ретроградната Венера е чудесно време за повторни преговори, отнасящи се до финанси.

Периодът оказва влияние на всички, затова се опитайте да бъдете по-меки, толерантни, съчувстващи към останалите. Давайте повече топлина без да очаквате отплата.

Превод: Actualno.com

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Дневен хороскоп за 14 ноември

Овен През този ден не почивайте на стари лаври. Ще може да бъдете спокойни за добрия ви имидж, ако положите достатъчно усилия.  Телец Денят...

Последно в Актуално