Ритуалите за привличане на пари – път към себепознанието

10056
Ритуалите за привличане на пари – път към себепознанието
Снимка: Thinkstock/ Guliver

От векове хората вярват, че съществуват ритуали за прогонване на зли сили, за щастие и успешен брак, за привличане на пари. Финикийските знаци са необходими на всеки и предопределят до голяма степен живота, поради което интересът на хората към ритуали, с които да привлекат парите, е значим.

Събрали сме за вас най-интересните и най-лесните за извършване, за да изпробвате ще проработят ли при вас и ще ви донесат ли богатство.

1. Китайците връзват на кутрето си зелен конец, вярвайки че привлича богатството. Ако не ви помогне, то няма да ви навреди или загуби много от времето ви, за да го изпробвате.

2. Древните китайци са вярвали, че морската сол в портмонето носи късмет и богатства. Поставете я в плик в най-тайното джобче на портфейла ви и проверете ще имате ли късмет да се сдобиете с неочаквани доходи. Морската сол гони и неприятности, беди и зли очи.

3. Метлата като сила, привличаща парите. Купете си най-старото средство за почистване на дома – метлата – задължително нова и по пълнолуние. Завържете на дръжката ѝ банкнота със зелена панделка и я поставете в някои от ъглите на стаята. Счита се, че ще ви донесе късмет и пари.

Тези 3 растения привличат парите

4. Ритуал с кутия за бижута. Купете кутия за бижута, поставете на дъното ѝ червен плат, а върху него наредете монети. Покрийте ги с лист хартия, на който сте изписали вещите, които искате да придобиете, и приберете кутията на сигурно място за поне година, без да я отваряте през това време. През годината мислете за това какво искате да постигнете, за какво са ви необходими средства, какво планирате да закупите или направите с тях. Ритуалът, ако не друго, ще ви помогне да дефинирате целите и мечтите си, да сте наясно със себе си и нуждите си. Още по-чудесна изненада ще бъде, ако ви помогне да привлечете парите в дома си. Не е чудно и да се окаже, че сте постигнали и закупили част от нещата, които сте искали, когато я отворите след година и прочетете желанията си.

5. Лесен за изпълнение е и ритуалът с 12 свещи, запалени в саксия с пръст. Цветът им трябва да е зелен, тъй като той се счита за цвета на богатството и парите. Докато палите свещите и чакате да изгорят, трябва да мислите какво бихте закупили, осъществили или развили в живота си, ако парите дойдат при вас. Визуализирайте желанията, мечтите и целите си, за да ги постигнете.

В ритуалите няма нищо сатанинско, те са част от бита на хората векове наред. Дори да не вярвате в силата на самите ритуали, изпълнението им е най-краткият път към себепознанието. Ще опознаете себе си, желанията си, онова, което ви липсва в празника и делника, и ще ви е по-лесно да дефинирате нуждите си и всички онези скрити цели и мечти, поради които ви трябват парите, за които правите ритуалите. А това е безценно!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com