С какво да напълним картонена торта

32095
С какво да напълним картонена торта
Снимка: iStock/Guliver

Картонените торти са част от почерпката на почти всеки един рожден ден, проведен в яслено или градинско заведение. Според изискванията, родителите не бива да се изкушават да носят истинска торта, обилно покрита със сметана, а картонена такава, чиито парчета са пълни с лакомства за малчуганите.

Много майки и бащи се чудят обаче какво е редно да поставят във всяко едно парче, така че едновременно родителите и децата да са доволни и да няма сърдити. Днес ще опитаме да ви дадем идеи за това как да зарадвате приятелчетата на вашето дете, без да прекрачвате рамките на здравословното хранене и всички онези ограничения, които много от родителите на останалите деца са поставили.

С какво да напълним картонената торта – здравословна или вкусна версия да изберем?

Напоследък е много модерно да се говори за здравословно хранене. Все повече семейства налагат това като начин на живот и се стремят да го следват безотказно. Ние не виждаме нищо лошо в техния избор и дори смятаме, че е добре да се съобразим с него, когато става въпрос за картонена торта и почерпка на повече деца.

За да не обидим нечий родител, предлагаме да се въздържате от всякакви сладости, в състава на които участва твърде много захар. Да, те са по-евтиният вариант, но в крайна сметка веднъж в годината празнувате рождения ден на вашето дете и не смятаме, че една малко по-прецизно подбрана почерпка би натежала кой знае колко върху финансовия ви бюджет.

Най-оригиналните пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на дете

Детските рождени дни винаги са били свързвани с много смях, забавления, шарено настроение, приказни емоции и нестихващ детски смях. Те ...

За предпочитане е да се доверите на био и здравословните изкушения, които имат за цел както да зарадват мъниците, така и да удовлетворят родителите. Можете да добавите към всяко от картонените парчета вкусна меденка, в която липсва бяла захар. Подобни сладости можете да откриете в почти всеки един по-голям магазин, който разполага с щанд за здравословни храни.

Към нея съвсем спокойно бихте могли да прибавите и някое от онези плодови барчета, които освен че са вкусни, са и също толкова полезни. Децата, които не са привърженици н ядки, ще имат възможност да си похапнат тази храна, под друга форма.

За да бъдат обаче всички доволни и щастливи, няма как да не прибавите към картоненото парче балон или свирка. Нека не забравяме, че нашите наследници имат нужда от забавление, а два такива аксесоара категорично могат да им го осигурят.

Бъдете разумни при избора на съдържание за картонената торта, така че накрая всички да са доволни и щастливи, включително вие и вашите деца!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно