С какво се занимава най-богатата котка?

21104
С какво се занимава най-богатата котка?
Снимка: iStock/Guliver

Най-богатата котка има 250 000 последователи в Инстаграм. Въпреки че бъдещето й е гарантирано след смъртта на собственика й, покойният Карл Лагерфелд, който й остави част от състоянието си (някои говорят за 150 000 000 евро, а други за 300), Шупет, бирманската котка на известния немски дизайнер, реши да продължи да работи. След като участва в многобройни рекламни кампании, които й донесоха близо 3 000 000 евро и след като отвори онлайн магазин, където предлага различни продукти под нейно име, пухкавата госпожица дебютира като тестер на хамаци за котки, пише БГНЕС.

Писаната е натрупала повече от 250 000 последователи в профила си в Инстаграм. Кооперирала се е с „Луси Балу“, базирана в Мюнхен марка, специализирана в мебели за животни, заедно с която е "създала" люлка за котки с лимитирано производство. Шупет тества и одобрява прототипа на хамака, когато марката му го предава чрез своя агент и в резултат се появява красиво сътрудничество. „За нас е чест, че имахме възможността да сме толкова близо до Шупет. Искам да кажа, че бяхме първите хора, на които беше позволено да правят снимки и видеоклипове на Шупет в дома й. Очакваме с нетърпение да продължим да си сътрудничим с нея“, каза дизайнерът на „Луси Балу“, Себастиан Франк.

Братя открили котка мумия в стената на къщата си, продават я

Жител на Румъния ще продаде на търг мумията на котка, която двамата с брат си открили в стената на къщата на своята баба, съобщава БГНЕ...

Шупет е най-богатата котка в света и в момента няма никаква конкуренция. Преди смъртта на дизайнера котката живееше с него в апартамента му в Париж, винаги пътуваше с него на личния му самолет и носеше диамантени колиета. Тя се обгрижваше от двама асистенти, единият от които ветеринарен лекар и всеки ден вкусваше консерви с пилешки пастет и хайвер. „Шупет е много приятна. Тя не притеснява никого, нито наранява някого. Има хора, които се грижат за нея, когато не съм наоколо, а тя вече има собствено състояние. Ако нещо ми се случи, тя ще бъде наследница. От друга страна, човекът, който се грижи за това, няма да има парични проблеми. От съобщенията, които е направил, не съм докоснал нищо; всичко е изрично запазено за нея. „Шупет е богата “, разкри креативният директор на „Шанел“ във френската програма„ Le Divan “преди смъртта си. В момента е неизвестно кой е собственик на богатото коте.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com