С какъв тип жена би изневерил, според зодията му

42009
С какъв тип жена би изневерил, според зодията му
Снимка: iStock/Guliver

Причините за изневярата винаги идват от точно определени проблеми във връзката. В повечето случаи, те определят избора на изневеряващия. Звездите не казват, че ще изневери със сигурност. Но ако го направи, ето какъв тип жена би избрал.

 

Овен

Ако сексуалният ви живот с Овена се е превърнал в рутина, той би потърсил интригуваща дама. Овенът обича приключенията, така че определено, ще се насочи главно към емоционалните изживявания от изневярата.

 

Телец

Телецът има нужда от сигурност. Ако не я открива при вас, ще потърси жена, която да му я осигури. Няма да избере някоя позната, а по-скоро скромна жена, за която той да бъде бог в леглото.

 

Близнаци

Обичат да опитват от всичко и да, това включва и други жени. Близнаците нямат определен тип жени за изневяра, харесват всякакви жени. Носи им се тази слава.

 

Рак

За мъжът Рак изневярата е най-сложния изход от неприятностите вкъщи. Ако реши да изневери, не би го направил физически, а само емоционално. Ще търси жена, на чието рамо да поплаче.

 

Лъв

Много добре успяват да разделят любовта от секса. Така че, ако решат да изневерят, ще търсят жена, която няма проблем със секса без обвързване.

 

Дева

Попринцип са моногамни представители и трудно биха изневерили. Но ако се стигне до там, търсят жена, която да задоволи егото им. Меко казано - Брилянтна.

 

Везни

Везните обичат да изневеряват. Не намират удоволствието за грешно и не спират да го търсят навсякъде. Ако изневерят, ще изберат жена, която да е толкова чаровна и забавна, колкото тях самите.

 

Скорпион

Скорпионът не би изневерил, а по-скоро би приключил връзката. Обича секса и търси жена, която да споделя желанията му. Ако евентуално изневери, би избрал жена, която вкарва цялата си енергия и фантазия под завивките.

След изневярата си задай тези два въпроса!

Независимо дали сте възнамерявали да се случи, или не, вие сте изневерили на половинката си. Изпитвате угризения и се питате: "А сега к...

 

Стрелец

Тяхната спонтанност винаги разваля връзките им. Щом някоя жена успее да грабне вниманието им, веднага се отдават на изкушението. Не търсят нищо специално, само внимание.

 

Козирог

Те са представителите, които са най-малко податливи на изневяра. Биха го направили главно, за да отмъстят на половинката си. Избират жени, които са пълна противоположност на техните, за да докажат какво могат да притежават.

Помисли добре за тези 7 неща, преди да ИЗНЕВЕРИШ

Изневярата е най-грешния избор за теб и семейството ти, който някога можеш да направиш. Краткото нещастие във връзката ти, не може да б...

 

Водолей

Както Козирозите, Водолеите изневеряват за отмъщение. Биха избрали жена, която е уникална по своему и няма нищо общо с никоя друга.

 

Риби

Не обичат да изневеряват, но ако усещат, че не успяват да задоволят приятелката си, биха отишли при жена, която ще ги оцени. Падат си по жените на изкуството - певици, актриси, писателки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com