С коя ЗОДИЯ ще сключиш брак? Виж още сега...

17519
С коя ЗОДИЯ ще сключиш брак? Виж още сега...
Снимка: iStock/Guliver

Всяка зодия си има най-подходящ партньор за брак, който просто му е отреден от Съдбата. Ако искате и вие да разберете с коя зодия е най-вероятно да сключите брак, то продължавайте да четете.

Овен: Овните си падат по бързата любов, тази за която не е нужно да се борят много и се случва точно тогава, когато те са готови за връзка. Малко вероятно е да я срещнат точно в този вид, но най-подходящата зодия, с която бързо биха стигнали до брак, е зодия Стрелец.

3-те зодии, които имат само ЕДНА голяма любов

В живота често няма втори шанс, ако пропуснеш да уловиш възможност, която Съдбата ти поднася. В любовта все си мислим, че след една гол...

Телец: Телците внимателно избират партньорите в живота си и никога не прибързват с решенията си. Те искат да имат здрави и щастливи семейства, затова търся сигурен партньор, който винаги да е до тях. Затова перфектната зодия за тях е Везни.

Близнаци: Близнаците вярват, че имат една единствена голяма в живота си и затова винаги са готови да я познаят, когато се появи. Има една зодия обаче, в която могат да са сигурни, че ще си паснат в брака и това е зодия Козирог.

Рак: Раците могат да се похвалят с това, че срещат рано любовта в живота си и сключват брак доста преди техните приятели и познати. Най-добрата зодия за тях, която също иска да създаде семейство, докато е млада, е зодия Водолей.

Лъв: Лъвовете не си падат особено по брака и често отлагат този момент в живота си. Те имат нужда от партньор, с който да се наживеят и той да е съгласен да изчакат за важните неща в живота. Този партньор за Лъвовете се крие в лицето на зодия Овен.

Дева: Девите предпочитат да изчакат малко с брака и нямат нужда това да се случва на ранен етап от живота им. Въпреки това, ако се влюбят истински, са готови на всичко за човека до себе си. Техният перфектен брачен партньор е зодия Везни.

4-те зодии, които всеки трябва да има в живота си

Има зодии, без които просто не можем да си представим живота! Те са специални за всеки един от нас и правят светът едно по-хубаво, усми...

Везни: Везните са много щастливи по отношения на връзките. Често любовта ги намира сама и не  е нужно да правят каквото и да е, за да открият своята сродна душа. Перфектната половинка, с която имат щастлив и хармоничен брак, е някой със зодия Стрелец.

Скорпион: Бракът не е любима тема на доста Скорпиони, просто защото се страхуват от тази крачка. Истината е, че ако намерят правилния човек, сами ще поискат да създадат семейство. Ако не са го намерили още – нормално е да се страхуват. Перфектната брачна половинка за Скорпионите е зодия Телец.

Стрелец: Стрелците не чакат много и бързо действат в любовта и важните крачки, свързани с нея. Перфектната половинка, която също иска бързо да създаде семейство, е зодия Рак. Те си пасват чудесно, разбират се добре и имат общи мечти, които следват през целия си живот.

Козирог: Козирозите често имат грешна интуиция за това кой партньор е правилният за тях. Затова, когато се появи сродната им душа, понякога са объркани дали това наистина е тя. За щастие отсрещната страна бързо им го доказва и това е някой със зодия Риби.

Водолей: Водолеите често срещат любовта на живота си млади и създават големи и щастливи семейства. Без драми, без изневери и напълно хармонични взаимоотношения имат със зодия Близнаци.

Защо той не ти предлага брак?

Много двойки, които познаваме, изглежда не бързат да сключват брак и живеят с години просто като гаджета. Погледнато отстрани това може...

Риби: Най-добрият партньор в живота на Рибите е някой със зодия Дева. Просто им е писано да са един с друг и няма по-хубава комбинация в любовта от тази.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

С какво се храни лисицата?
С какво се храни лисицата?

Въпреки че лисицата е хищник, нейното меню е твърде богато, като е разнообразено и с растителни съставки. Разбира се, в основата му, така или иначе,...