Седмичен хороскоп 2-8 май

10711
Седмичен хороскоп 2-8 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Седмицата ще ви поднесе истинска буря от емоции и страсти. Вашата задача ще бъде да ги управлявате разумно и във ваша полза. Също така се опитайте те да не засегнат никого в отрицателен смисъл. Печелившо поведение ще бъде вашата умереност и сдържаност. Опитайте се да се отървете от натрапчиви мисли и цели, които ще удовлетворят единствено егото ви. В работата ще ви е нужна повече дипломатичност, особено ако ви се налага да проведете сериозен разговор с началниците ви. Това ще е залог за бъдещия ви успех. Времето е подходящо за усъвършенстване както в личните ви отношения, така и в работата. Сега не е моментът за промени и за смяна на местоработата.

Телец

През първата половина на новата седмица ще усетите повече напрежение, от колкото ви е приятно. С напредването на дните то обаче ще намалява. Пълното потапяне в работата ще ви помогне тези дни да преминат неусетно. Бъдете по-взискателни към хората, с които работите, отстоявайте позицията си, но не провокирайте конфликтни ситуации. Периодът е подходящ за нови познанства. Опитайте се да излизате по-често и да бъдете открити и добронамерени.

Близнаци

През тази седмица ще може да усетите резултата от усилията ви през последните дни. Вложили сте много сили и нерви и заслужено може да почивате на лаврите си. Седмицата е благоприятна за решителни действия, свързани както с лични живот, така и с професионалната сфера. Ще имате енергия за всичко, така че не се притеснявайте, че няма да успеете. Най-приятният за вас ден ще бъде петък. Тогава ще получите невероятна изненада от любимия ви човек. Късметлии сте!

Рак

Тази седмица ще ви предложи така жадуваното спокойствие. Понеделник посветете на пълен релакс и дори изключете телефона си, особено ако вече сте се чули с всички роднини и приятели за празника. В малкото работни дни ще ви се иска да се изявите в служебно отношение, но сега не е моментът да започвате нещо ново. Ще ви се наложи да се задоволите с проверки по текущите задачи. Ще излязат някои грешки за поправяне, така че ще се почувствате полезни. Сега може да отделите повече време на партньора ви и семейството нещо, което те отдавна чакат от вас. Моментът е подходящ и за планиране на лятната почивка.

Лъв

През тази седмица може да има противоречие между това, което искате и ви се налага да правите. Има и такива моменти, при другите дори се случва по-често. Стиснете зъби и оставете осъществяването на желанията ви за по-подходящ период. Като отметнете задачите си ще имате по-широко поле за реализирането на мечтите ви. Бъдете дипломатични и не изказвайте остро отрицателното си мнение. Не си позволявайте критика към близките ви. Може да ги засегнете сериозно и после да ви е нужно много време, за да оправите отношенията си.

Дева

През тази седмица ви очаква постигането на нови върхове в работата ви. Няма да има препятствия, което да ви препъне или спре по пътя ви. Единственото правило, което трябва спазвате е да не се възгордявате. На един по-късен етап ще имате нужда от помощта на хората, които стоят по- ниско от вас в служебната йерархия. Бъдете внимателни във финансово отношение и не си позволявайте да пръскате много пари за щяло и нещяло. Седмицата е благоприятна за възстановяване на отношения с роднини и приятели. Самотните представители на знака ги очаква романтична среща.

Везни

Използвайте почивния ден максимално ефективно, тъй като още от първия работен ден ще ви се наложи здраво да се изпотите. Ще е необходимо да мобилизирате цялата си воля, за да се справите със задачите си. Телефонно обаждане ще внесе свежа струя въздух. Това е, за което ще може да се „хванете“ и да издържите напрежението. Половинката ви ще усеща напрежението. Намерете време и му измислете малко подаръче, което да му поднесете в края на седмицата. Очакват ви приятни почивни дни, изпълнени с много любов.

Скорпион

Седмичен хороскоп за 25 април - 1 май

Овен През тази седмица ще ви се наложи да направите един нелек избор. Начинът ви на поведение има нужда от промяна в положителна насо...

Седмицата ще бъде благоприятна за онези представители на знака, които се занимават с наука. Всички ваши планове и желания ще се изпълнят и дори преизпълнят. Не се ядосвайте, ако не съумеете да направите това, което ви е хрумнало в процеса на работа. Не си позволявайте да отменяте почивка със семейството ви или да работите по време на нея. Близките ви ще се почувстват отхвърлени. За всичко си има време. Предстоят ви още, изпълнени с работа дни.

Стрелец

През тази седмица ще ви се наложи да балансирате между личния живот и работата. Има хора, които искат да ви видят и ще трябва да се опитате да намерите време за тях особено ако става въпрос за близки, които са направили много за вас в миналото. Не подхождайте отрицателно към тези срещи. Всъщност те ще ви заредят с много енергия и любов. В работата не се изсилвайте. Оставете инициативата на останалите. Може да ви хванат неподготвени затова не се изказвайте без да са ви питали. Останалите също имат своите положителни качества и предимства, не ги подценявайте. Обърнете повече внимание на половинката ви.

Козирог

Тази седмица ще бъде наситена с много интересни събития. От вас ще се иска само да уловите вятъра на промяната и да тръгнете в съответната посока, за да използвате максимално всички възможности. Бъдете честни в разговорите и няма да загубите, напротив – ще повишите авторитета си в очите на близките и хора, с които работите. Някои задачи няма да търпят отлагане – имайте го предвид. Запазете за сряда най-важните неща. Въпреки натоварването ще успеете с всичко, но дисциплината трябва да е желязна. Вземете си храна от вкъщи, за да не губите време за излизане навън. В края на седмицата ще ви се наложи да направите компромис в личните отношения. Колкото и да ви е неприятно, скоро ще разберете, че сте направили правилната стъпка.

Седмичен любовен хороскоп до 17 април

Овен Седмица като от филм - насладете й се. Оставете нещата да се случат, за да не изпуснете щастието си. Всичко друго е без значение, ...

Водолей

През тази седмица ще ви се наложи да се „разкъсате“ на няколко части. Ще бъдете заети с различни дейности и навсякъде ще е нужно участието и присъствието ви. Очакват ви нови познанства, които ще са важни за служебното ви развитие, затова не може да пренебрегнете никого. Опитайте се да се отърсите от умората като мислите и планирате лятната си почивка. Тази година може да си подарите нещо по-различно. Посетете чужда държава или място, където по принцип не ми е навик да почивате.

Риби

Ако напоследък сте осенени от нови идеи и замисли това е много добре. Не си мислете, че нещо сте се повредили. Имате нужда от промяна и подсъзнанието ви подсказва верните посоки. Записвайте сънищата ви и идеите, дори най-странните от тях. Съвсем скоро ще намерите поле за реализацията им. Някои представители на знака ще имат шанса да поемат в друга посока – тази, за която са мечтали отдавна. Възможно е да изпитвате страх – това е напълно нормално, но не му се давайте.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com