Седмичен хороскоп за 1-7 април

14260
Седмичен хороскоп за 1-7 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През първата седмица на април мънички, но важни задачи ще очакват своето разрешение. Не ги игнорирайте, тъй като са важна част от дейността ви. Съвсем скоро ще видите резултата от изпълнението им. Това ще отнеме доста от енергията ви, за това наблегнете на здравословното хранене и витамините, за да имате достатъчно сили. Ще  ви се наложи да се движите повече, затова не правете компромис с удобното облекло и обувки.

Телец

През първата седмица на април е възможно е да се активира въпрос свързан с чужденци или пътуване зад граница. Бъдете внимателни в отношенията си с приятелите. Може да ви се наложи да влезете в ролята на арбитър между ваши близки хора. Дипломатичността ви няма да ви подведе. Лесно е да се каже лоша дума, но не е лесно да се върне назад. Бъдете подготвени за промяна в обстоятелствата у дома.

Близнаци

През първата седмица на април е възможно да се наложи решаването на въпрос, свързан с дом, къща или друго недвижимо имущество. В работата ще разрешите важен за вас проблем, който не ви е давал мира от началото на месеца. Това ще ви донесе облекчение и нови сили, както и ентусиазъм. Тук се появява рискът от това да  надцените силите и възможностите си и сами да се изложите на опасности. Бъдете умерени и предпазливи. В здравословно отношение пазете гърлото си.

Рак

През първата седмица на април трябва да се борите за запазването на завоюваните от вас позиции, тъй като някой ще се опита да отнеме, полагащото ви се в служебно отношение. Може да ви се наложи да се нагърбите с повече задължения и да поемете тези на останалите, за да докажете,  че имате голяма заслуга за постигнатото до момента. Най-важното е да разчитате единствено на собствените си сили. Не приемайте ничия помощ, колкото и да ви се иска. 

Лъв

През първата седмица на април промяната за вас ще е просто необходима. Разбирате, че важни за вас дела буксуват, животът продължава, но вие стоите на едно място. Затова именно вие сте тези, които трябва да направят нещо ново и променят начина си на мислете и действия. В това няма нищо пораженческо и никой няма да ви осъди. Много скоро новият ви образ и дела ще породят одобрението на околните. Не се страхувайте да помислите за смяна на  професионалното поприще или просто нова работа. Разбира се – много внимателно претеглете всички „за” и „против”.

Дева

През първата седмица на април пътуванията, особено далечните, не са препоръчителни през първите дни на седмицата. Сложете розовите очила и мислете позитивно – именно това ще ви помогне да приемете предизвикателствата на идните дни. Понякога Съдбата създава трудности, за да ни предпази от нещо. Ако виждате, че усилията ви в дадена насока не дават желания резултат - вероятно това е знак да спрете. В личния живот ще се чувствате обичани и ценени.

Везни

Това е седмица, в която ще бъдете затрупани с работа. Изневиделица ще ви се струпат всички задължения и отговорности от всички сфери на живота. Трудно ще ви бъде да прецените откъде да започнете. Не се подавайте на паниката, а започнете едно по едно изпълнението на задачите, пък докъдето стигнете. Погрижете се за здравето си, тъй като преумората и напрежението няма да останат незабелязани. Потърсете и намерете вашата техника за разпускане, за да си помогнете да разтоварите стреса.

Дневен хороскоп за 1 април

Овен Въпросът днес няма да е в това как правите нещата. В това отношение всичко е наред. Може би просто сте съсредоточили силите си не...

Скорпион

Това е седмица, в която ще ви се иска да сте повече време сами със своите мисли. Това не е много типично за вас, но щом имате нужда, значи така трябва. Внимавайте обаче това ви състояние да не се превърне в навик. Не е хубаво да се откъсвате от близките ви за дълго време. Допуснете, че нещата, за които се притеснявате не са толкова страшни и черни, колкото изглеждат. Съвсем скоро ще разберете, че това наистина е така. 

Стрелец

През първата седмица на април ще ви се наложи да вземете трудно решение относно среща, на която трябва да присъствате. Ако не се чувствате добре здравословно, най-добре я отложете, тъй като няма да сте в кондиция. Ще излезете от рамките са своето полезрение и ще получите възможността да усетите настроенията и чувствата на околните. Това ще ви даде допълнителна информация, която ще ви обогати.

Козирог

2-те зодии, които са били предавани най-много

Предателството боли най-много. В живота на човек има много епизоди, в които той трябва да преглътне горчилката от предателството. Това...

През тази седмица, ако успеете да не се фиксирате върху собствените ви емоции ще видите колко много интересни неща има около вас. Не се страхувайте да отделите повече време на другите. Те ще оценят усилията ви  и ще ви се отблагодарят. В работата може да ви хрумне новаторска идея. Намерете хората, които биха се вдъхновили от нея и създайте екипа на мечтите ви.

Водолей

През първата седмица на април мнозина ще търсят съвет от вас, не само в професионалната сфера, но и за лични проблеми. Спечелили сте си авторитет и трябва да го защитите, но сами решавате дали е редно да се бъркате в нечий живот. В средата на седмица се съсредоточете върху себе си и това, което ви вълнува вас. Не е полезно непрекъснато да сте на разположение на другите. Почивните дни не оставайте в града и се погрижете за здравето ви.

Риби

През тази седмица ще имате шанса да натрупате много нови впечатления. Погледът ви върху света може да се промени. Не бягайте от различното и му подайте ръка, за да го опознаете. Бъдете толерантни към надеждите ви и безмилостни към страховете ви. Опитайте се да имате повече доверие на близките ви хора, които вече са доказали, че ви обичат. През почивните дни се поглезете с нещо изключително. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com