Седмичен хороскоп за 1-7 май

40396
Седмичен хороскоп за 1-7 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Сега не е времето да предявявате претенции. Дръжте нервите си на повод. Излишната ви нападателност може да стане причина за създаването на неприятни ситуации, които да създадат напрежение там, където е било спокойно. От това нямате необходимост, нито полза. Не горете мостовете зад себе си. Всичко може да се оправи с една добра дума и жест. Така ще получите много повече, отколкото сте си мечтали. Погрижете се за здравето си. От доброто ви физическо състояние зависи и настроението ви.

Телец

Понеделник ще ви подари лекота и забавления, но от втория работен ден трябва да сте в перфектна форма още от сутринта. Не пестете сили, тъй като ви се предоставя възможност да се докажете в работата и да се издигнете на едно следващо по-високо ниво. Най-подходящият ден за водене на преговори за подобряване на условията и повишаване на заплатата е сряда. В четвъртък шансът ще е на ваша страна, затова за този ден оставете най-рисковите операции. В петък не се отпускайте пред предстоящите почивни дни. На обяд може да възникне заплетена ситуация, която вие ще трябва да разрешите със собствени сили. Събота и неделя обаче изключете телефона и компютъра и прекарайте дните сред природата. Щe имате нужда от голяма презареждане.

Близнаци

Новата седмица ще ви поднесе необходимостта от това да направите някои изводи. Теглете чертата, обобщете наученото и постигнатото, затворете страницата и започнете нова книга. Пред вас се отварят отлични перспективи и възможности и ще е грехота да ги пропуснете. В сряда може да бъдете провокирани да споделите нещо много лично. Вие няма да имате нищо против, но се опитайте да не разкривате тайни за интимния ви живот. Нямате гаранция, че казано от вас ще остане тайна. Последният работен ден ще ви донесе много приятни изненади още от сутринта. Не сваляйте усмивката от лицето си, това ще е половината ви победа. Направете всичко възможно, за да си подарите кратко пътуване през почивните дни.

Рак

Тази седмица ще бъде особено успешна за онези от вас, чиято работа е свързана с изкуството. Останалите представители на знака ще имат повече успехи ако включат повече творчество в подхода си. Не се притеснявайте, че това може да изглежда странно. Всъщност ви очаква признание и висока оценка за идеите ви. Чувство за хумор и оптимизмът също ще са ви незаменими помощници точно при решаването на най-сериозните въпроси. Опитайте се да търсите винаги иновативни решения. Друг акцент, на който трябва да наблегнете е атмосферата в семейството. Опитайте се да се отнесете спокойно към критиките, насочени към вас. Говорете по-малко и да слушайте повече. Това сега е правилната тактика. Ще дойде време и вие да изкажете своите доводи. Почивните дни посветете на процедури, свързани с красотата.

Лъв

Тази седмица ще е от запомнящите се в живота ви. Още в понеделник ще се потопите във водовъртеж от срещи и събития. Ще ви се струва, че работата няма край и няма да сте далеч от истината. Хубавото е, че ще може да „командвате парада“ и удоволствието от този факт, че намали тежестта на раменете ви. Все пак качеството и резултатите от работата ви ще зависят от вложените от вас сила, вдъхновение и дисциплина. Съвсем спокойно, най-вече към края на седмицата може да включите фантазията си, за да не се подадете на умората и да не премине тя в скука. Ако сте на ръководен пост може да разгледате възможността за наемането на нови служители.

Дева

Тази седмица акцентът ще върху личния ви живот. Каквото и да ви очаква в работата обърнете повече внимание на техните нужди и грижи. Още в средата на периода ще имате възможност да прекарате повече време с тях или поне да се повиши качеството на взаимните ви моменти заедно. Не бягайте от промените. Каквото и да се случва ще е само за по-добро. Периодът е добър за промени в имиджа и външния вид. Това може да си ви помогне в подобряване на стила ви на общуване, а съответно и на работа. В четвъртък не губете време в празни приказки, а действайте макар и на своя глава. Тогава няма как да се объркате. В петък е възможно да бъдете в центъра на конфликт, но не се притеснявайте – той ще бъде решен бързо. Събота и неделя поставете в центъра на вниманието си децата.

Везни

Това е седмица, в която да си припомните някои неща от миналото. Добри или лоши те носят своите послания и сега е важно да им обърнете внимание. Вземете си поука без да се срамувате от грешките си. Всъщност в сравнение с останалите вие сте почти безгрешни, така че не бъдете прекалено критични към себе си. Ако успеете да си простите пропуските ще продължите напред много по-качествени като личност и по-отворени към нови неща. В четвъртък не бързайте да отказвате интересно предложение. То може да промени много неща в живота ви и дори да насочи развитието ви в друга посока, в която да се чувствате много по-удовлетворени от живота.

Какво правят мъжете, когато не се интересуват от вас, според зодиака им

Не си губете време с някой, който не се интересува от вас. Стои постоянно с телефон в ръка, почти не говори, оглежда се за други познат...

Стрелец

Това е седмица, в която трябва да обърнете повече внимание на корените си. Обадете се на ваши роднини. Ангажирайте се с обещание да ги посетите и помислете как може да вземете повече участие в техния живот и да им бъдете от полза. Контактът ви с природата сега ще е от изключителна важност. Намерете начин да се занимаете с градинарство или друга дейност, която ще направи връзката ви с природата по-близка. Разходка или престой в планината също ще бъдат от полза за душевното ви състояние. Сега трябва да се въздържите от даването на каквито и да било отрицателни оценки за останалите. Съществува риск да нараните сериозно някого.

Скорпион

Сега е много важно да си дадете сметка какво точно искате. Ще ви бъде предложено да участвате в различни начинания. Не се водете от мисълта за печалба, а се насочете натам, накъдето ви води сърцето. За самостоятелните представители на знака това може да бъде добър шанс да срещнат своята половинка. Не бъдете настъпателни обаче и проучете добре обекта на интересите ви. В средата на седмицата не се бутайте в епицентъра на събитията. Сега за вас ще е най-добре да останете в сянка. До четвъртък напрежението ще се покачва, но почивката ви, поне психическата ще започне още от петък, така че няма от какво да се оплаквате. Събота и неделя са добри дни за започването на сериозна спортна програма. Лятото вече наближава.

Козирог

Ето ги 5-те зодии, които са големите предатели на зодиака

На всеки се случва да предаде някого, но за тези зодии, предателството е в нормалния ход на нещата. Не е приятно да бъдеш предаден от ч...

През тази седмица най-търсени ще бъдат вашите умения за преговори и талантът ви да убеждавате. Сега може да привлечете на своя страна важна част от конкурентите ви. До последния момент няма да е ясно дали ще успеете, но не преставайте да действате в тази насока дори за миг. Както се казва – правете каквото трябва, пък да става каквото ще. Възможно е резултатите от усилията ви да не се появят веднага, а да имат последващ ефект, който няма да е по-маловажен. В личен план нещата ще се получават с минимални усилия. Сега е моментът да поискате от половинката си всичко, за което сте мечтали, но до сега ви е било отказвано.

Водолей

Тази седмица може да ви завари в меланхолия. Средствата за борба с нея не са очевидни, важното е да не задълбочавате състоянието си. Външните хора едва ли ще ви помогнат, но излизанията и контактите със сигурност ще ви бъдат от полза. Опитайте се да се включите в колкото се може повече дейности. Ходете на концерти, изложби, театър. Не отказвайте да се запознавате с нови хора. През почивните дни в никакъв случай не оставайте сами у дома. Весела компания е лекарството, от което имате нужда.

Риби

Сега е моментът да грабите с пълни шепи от живота. Периодът на застой е зад гърба ви и имате много да наваксвате. Изобщо не си задавайте въпроса дали е много. Не, не е много. Напълно заслужавате нови впечатления, приключения и всичко, което душата ви иска. Единственото, от което трябва да се пазите е да не навлизате прекалено дълбоко в някакви отношения. Заложете на забавлението и бъдете готови да си тръгвате, когато желаете. Не позволявайте на никой да контролира желанията ви, колкото и да ви харесва този човек. Може да имате недостиг на сън, затова поддържайте тялото си със здравословна храна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com