Седмичен хороскоп за 1-7 март

9897
Седмичен хороскоп за 1-7 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица анализирайте внимателно събитията, разчитайки на житейския опит и логиката. Не се оставяйте да бъдете водени от чуждо мнение. Опитайте се да се въздържате от открита критика на приятели и колеги. В края на периода предстои да се очертае нещо ново, което ви обещава истински успех и подобрение във финансовото ви състояние. Вашите планове за уикенда може да се различават от тези на вашето семейство.

Телец

Седмицата обещава да донесе положителни тенденции в много сфери. Засега обаче вашите планове и намерения е най-добре да се пазят в тайна. Възможно е да ви се наложи да поемете атаките на недоброжелатели. В средата на седмицата очаквайте много срещи, преговори и задачи. През почивните дни си осигурете разходка сред природата и разговори с приятели. 

Близнаци

Приятни събития, любовни признания и срещи ви очакват през тази седмица. Душевните ви постижения също ще дадат плодове, ще развиете вашия вътрешен свят. В средата на седмицата е препоръчително да не плувате срещу течението, а да хванете вълната на късмета. Позволете си да мечтаете смело. Почивните дни посветете на красотата и любовта.

Рак

Тази седмица е препоръчително да се пазите от необмислени думи и решения. Опитайте се да не бъдете водени от емоциите си. Това, което ви ядосва и досажда днес, ще ви донесе усмивка утре. Насладете се на успеха на близките в сряда. В петък организирайте семейна вечеря. През почивните дни се заемете с решаването на по-големи проблеми. 

Лъв

Началото на седмицата е благоприятно за решаване на важни въпроси. Трудности могат да възникнат в бизнес сферата, но те ще преминат бързо. В сряда не бива да упорствате, по-добре е да се вслушате в съветите на колеги и началници. Препоръчително е да посветите втората половина на седмицата на почивка и пътувания извън града. В събота е възможен сериозен разговор с роднини, бъдете тактични и не изпреварвайте събитията.

Дева

Възможностите, които се откриват пред вас тази седмица са обнадеждаващи, но не бива да демонстрирате превъзходство пред колегите си. Във вторник ще трябва да помирите близки приятели, които са се скарали сериозно. В края на седмицата срещата с нови, интересни хора ще ви помогнат да се отпуснете и ще ви позволят  да се забавлявате от сърце, което е толкова необходимо за вас. Седмицата е благоприятна за решаване на битови и семейни проблеми.

Везни

През тази седмица очаквайте интересни предложения за работа и съвместна дейност. Събитията на работното място ще бъдат доста непредсказуеми. Бъдете инициативни и активни в личния си живот. Четвъртък е благоприятен ден за стартиране на дългосрочни проекти, ще можете да се справите с най-трудните задачи. През почивните дни отделете повече време за сън.

Скорпион

Тази седмица ще бъде успешна и печеливша. Времето е идеално, както за отдих, така и за работа. Каквото и да правите обаче, не забравяйте за любимия човек, той ще ви вдъхнови и зарадва. В петък не бива да правите нещо насила - няма да се получи. През почивните дни отидете на непознато и красиво място.

Стрелец

Тази седмица ще ви трябват такива качества като предвидливост и незабавно вземане на решения. В понеделник отношенията ви с шефа ви ще се подобрят и може да ви бъде поверен труден проект. Четвъртък е добър ден за обучение, лекции и участие в семинари. Бизнес преговорите в петък могат да бъдат много плодотворни. През почивните дни се отдайте на любов.

Козирог

През тази седмица комуникацията и съвместните проекти с бизнес партньори могат да ви отнемат по-голямата част от времето. Обаждания, лавина от информация, преговори - всичко това ще изисква от вас ясен и последователен план за действие, в противен случай може да не прецените силите си и да се сринете психически и физически. Направете така, че да не допуснете такъв развой на нещата. През уикенда си уговорете среща със стари приятели и се отпуснете в приятната компания.

Водолей

Това е седмица, в която ще трябва да контролирате нервите си. Във вторник не са изключени конфликти и разправии. В сряда и четвъртък се опитайте се да изградите отношения с колегите си, това ще създаде положителна атмосфера около вас. В петък направете така че да сте честни със себе си и другите. Събота обещава да донесе интересни предложения. В неделя купете нещо ново за празника.

Риба

Тази седмица е крайно време да разберете същността на проблемите и оплакванията, които ви тормозят в последно време. Трябва да помислите за вашите перспективи и да започнете да действате спокойно. Творческо настроение в четвъртък ще изненада вашите приятели и колеги със свежи идеи. В средата на седмицата връзките с близките може да не са толкова безоблачни, но до уикенда облаците ще се разсеят и ще прекарате чудесно време със семейството си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com