Седмичен хороскоп за 1-7 юни

15737
Седмичен хороскоп за 1-7 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

В началото на седмицата е по-добре да говорите по-малко и да правите повече. Добре е да заложите на истинските неща и да не вярвате на илюзии. В сряда най-добре постъпете, така както сърцето ви повелява. През уикенда вашите планове може внезапно да се променят. Това, най-вероятно ще е свързано с обещаващи пътувания или срещи. Все пак не загърбвайте личния си живот. 

Телец

Предстоящата седмица няма да е спокойна, ще трябва незабавно да реагирате на бързо променяща се ситуация. Бъдете адаптивни и гъвкави, не се страхувайте от промени. Изключително важно е да не закъснявате. Приятелите с удоволствие ще ви помогнат, можете да разчитате на техните съвети, време и дори финанси. Особено много ще зависи от вашата инициатива в четвъртък. Краят на седмицата е успешно време за преговори. 

ЛЮБОВЕН хороскоп за юни

Овен Вие сте твърде изтощени физически и емоционално, за да се предприемете каквито и да било романтични стъпки през този месец. Полаг...

Близнаци

През тази седмица интуицията ви ще ви позволи да намерите полезни връзки дори сред тълпа случайни хора, за да направите важен професионален избор. Сега ще може да намерите спокойствие, да се чувствате уверени в собствените си способности и да определяте цели в близко бъдеще. Фокусирайте се върху най-важното и нищо друго. В края на седмицата ще се насладите на своите плодове в работата, но не забравяйте за удоволствията, които любовта, нежността и грижите дават. 

Рак

Вашата инициатива и постоянство ще ви позволи да преодолеете всички клопки на седмицата. Не се изключва объркване и промяна на приоритетите. Не се обезкуражавайте - всички промени са към по-добро. Сряда е много добър ден за неща, които могат бързо да бъдат завършени. В края на седмицата ще трябва да се справите с нещата, които ви дразнят и да се настроите положително. Това е пътят към успеха. През уикенда е желателно да се посвети на семейството и дома.

Лъв

3 зодии ще се сгодят през ЮНИ

Големи емоции, свързани със заветното "Да", могат да очакват някои зодии. Ето кои са те. Близнаци Не се учудвайте, ако дългогодишната...

Началото на седмицата ще ви зарадва с добри събития. Във вторник и четвъртък е по-добре да сте незабележими и да не привличате вниманието към себе си. Внимавайте какво казвате, в противен случай може да се сблъскате с проблема на изкривената информация. Залисани в професионалните си задължения рискувате да забравите за тези към семейството ви. През почивните дни планирайте екскурзия или пикник сред природата.

Дева

Вероятни, но преодолими трудности са възможни в началото на седмицата. Непредвидените забавяния ще ви затруднят в изпълнението на служебните ви задължения. Упоритостта и гордостта ви сега няма да са ваши верни съветници. В средата на периода проявете гъвкавост, демонстрирайте готовност за преговори. През уикенда направете малки подобрения в дома ви. 

Везни

През тази седмица е добре да изчислите адекватно силните ви страни и възможностите ви. В никакъв случай не се надценявайте. Ще сте склонни да преувеличавате способностите си. В петък можете да бъдете затрупани с работа, което да натовари почивните ви дни с извънредни дейности. Намерете утеха от тежката седмица в компанията на ваши верни приятели.

5 брутални истини за жената Близнаци

Жената, родена под знака на Близнаци, крие (поне) два женски образа в себе си. За някои хора това може да е много изморително, но Близн...

Скорпион

През тази седмица не си позволявайте да закъснявате за срещи. Освен това от вас ще се изисква много стриктно спазване на правилата. Всяко залитане извън границите сега ще ви струва скъпо. Бъдете смирени - това ще ви се отплати сериозно. В средата на седмицата ви очаква добра новина, която ще ви вдъхне надежда. Приятелски жест ще стопли душата ви към края на периода. През почивните дни не правете никакви компромиси с удобството и комфорта ви.

Стрелец

През тази седмица ще бъдете изпълнени с безкрайно търпение. Спокойствието и вярата ще бъдат вашите верни спътници които да ви помогнат да преминете пресните уверено и с достойнство. Правете това, което ви носи удоволствие и няма да забележите как всички препятствия по пътя ви към щастието ще изчезнат. Ще се сбъднат онези мечти, за които сте си мислили че са абсолютно непостижими. В края на периода ви очакват романтични признания в любов и множество подаръци. През почивните дни направете събиране с роднините си и го превърнете в малък празник. Вие го заслужавате.

Козирог

Големите късметлии на зодиака през юни

Астролозите предвиждат множество успешни моменти за някои от зодиите. Ето кои знаци трябва да се оглеждат за „пиленцето, което ка...

Тайната на успеха ви през тази седмица ще е в изпипването на детайлите на нещата. Не давайте воля на емоциите си и се опитайте да сте максимално дисциплинирани. Преди да вземете важно решение или да направите сериозна крачка вземете предвид всички подробности в ситуацията. В личния живот - не давайте поводи за ревност на половинката. Някой бързо може да ви завърти главата, но и също толкова бързо да ви остави излъгани.

Водолей

През тази седмица е добре да обърнете повече внимание на общуването ви с представителите на противоположния пол. Това ще ви бъде от полза не само за личния живот, но и за кариерата. В средата на седмицата ще ви зарадват новини, свързани с признаването на ваши професионални умения. В четвъртък и петък вашето самочувствие и увереност в собствените ви сили ще ви помогнат в борбата с конкуренцията. През почивните дни е добре да направите първата стъпка при помиряването ви с роднини. Бъдете търпеливи към децата.

Риби

През тази седмица може да получите примамливо делово предложение. Вероятни са нови познанства с хора за които може да ви бъдат от полза. Ако бъдете достатъчно дисциплинирани и съсредоточени, успехът ви е сигурен на професионалното поприще. В средата на периода бързо ще се разреши въпрос, който ви измъчва от дълго време. Може да се надявате и на допълнителен източник на доходи. В общуването с близките си бъдете максимално толерантни. Точно сега нямате нужда от никакви семейни конфликти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com