Седмичен хороскоп за 10-16 август

18862
Седмичен хороскоп за 10-16 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица е много вероятно да бъдете обхванати от неимоверен ентусиазъм. Не си отказвайте в желанията ви за развитие, но ги подредете добре и си направете реалистичен график. В противен случай рискувате да разпилеете силите си и да се откажете още в началото. В личен план ви очакват интересни моменти. Ако си изиграете добре картите ще може да затвърдите положението си във връзката ви. Само не използвайте манипулации.

Телец

Намирате се на кръстопът, в който отговорностите започват да ви тежат неимоверно. Вие сте достатъчно отговорен човек, но наистина е време да се замислите как може да подредите живота си така, че да остава повече време за вас и вашите желания. В никакъв случай не се обвинявайте, че искате да задоволите нуждите си. Партньорът ви ще ви подкрепи във всяко ваше начинание, а това е много силна подкрепа.

Близнаци

Тази седмица ви очаква много движение и напрегнатост. Ще ви се наложи да се занимаете с някои неотложни задачи. Вече наистина няма за кога да ги отлагате. Не губете време в оплакване на съдбата ви. Не си и помисляйте да прехвърляйте вината на някой друг. Напълно способни сте да се справите с всичко, ако не се замисляте много за това колко досадна ви е тази дейност.

Рак

Тази седмица ще ви предложи множество интересни занимания. Ще имате богат избор. Малцина могат да се похвалят с толкова възможности, колкото ще бъдат предоставени на вас. Със сигурност няма да бездействате, но е много важно с какви намерения ще подхождате при избора си. Мислете за бъдещето, а не затова, от което имате нужда в дадения момент. Нуждите ви може да се променят и това, което искате сега да ви се стори напълно ненужно след време.

Лъв

През тази седмица ще сте в центъра на вниманието. Съдбата има да разчисти някои сметки с вас. Това означава, че най-накрая ще получите своите дивиденти, които почти сте загубили надежда, че ще получите. В личен план, самостоятелните представители на знака ще се запомнят с интересен човек. За да го запазите до вас и да го направите част от живота си ще трябва да промените много неща в себе си и най-вече да придобиете повече смелост.

Дева

През тази седмица се пазете от прекалено примамливи предложения. Бъдете подозрителни към всички красиви оферти, които ви обещават бърза и лесна печалба. Това никога не се случва по този начин. Не се доверявайте и на прекалените хвалби на хора, които познавате отскоро. Сега може да си позволите да прекарате повече време у дома. Имате много приятни моменти за споделяне. Периодът е подходящ за лека диета и началото на схема за физически упражнения, които ще ви помогнат да влезете във форма за предстоящото лято.

Везни

Тази седмица ще ви поднесе интересно и изненадващо предложение. Точно когато си мислите, че всичко е рутина и скука, всичко ще се промени. Авантюриста във вас ще бъде подложен на изпит. Приемайки предложението ще имате възможност да промените живота си изцяло,но нищо в него няма да остане същото. Помислете добре с какво бихте могли да се разделите без да изпитате особено силна болка.

Скорпион

През тази седмица е много важно да мобилизирате силите си, за да довършите започнатото в работата ви. С проявата на последователност от ваша страна ще успеете да постигнете всичко това, което сте започнали преди месеци, но все не ви е оставало време да свършите. Ако се разколебаете за миг, обаче може да нарушите процеса. В личен план нещата ще бъдат същите ако не предприемете действия, насочени към взаимното благополучие. В здравословно отношение не прекалявайте с диетите.

Стрелец

Тази седмица ще постави някои необходими точки по местата им. Това ще ви донесе значително облекчение. Насладете се на този момент на спокойствие. Не се втурвайте да изпълвате дните си с нови дейности, особено ако не сте го обсъдили с половинката ви. Може да имате сериозни противоречия в това отношение. През почивните дни ще имате добри възможности за разходка и време, което да прекарате на приятно място. Оставете сериозните разговори за тогава.

Козирог

Дневен хороскоп за 10 август

Овен Пред вас ще се открият нови хоризонти. С едно малко движение може да промените бъдещето си изцяло. Телец Колкото и да ви се иск...

Успехът ви през тази седмица ще се дължи на умението ви да подхождате сериозно към нещата. Бъдете сигурни, че всички са убедени в способността ви да поддържате доброто настроение в компанията, но сега е време да се погрижите за ваша сигурност в служебно отношение. Може да ви се наложи да имате някои безсънни нощи. Не оставяйте недовършени дела и предавайте всичко в срок. Сега се борите за авторитет, на който ще може да се позовавате през следващите години.

Водолей

Общителността ви през тази седмица може да бъде полезна на много повече хора, освен на вас самите или най-близкото ви обкръжение. Сега са препоръчителни всички дейности, свързани с благотворителност. Помислете и дали някой от възрастните ви роднини няма нужда от помощта ви. Бъдете нащрек при нови запознанства, особено ако отношенията се развиват прекалено стремително и от вас се иска да споделите повече, отколкото е нормално за един начален етап на отношенията.

Риби

През тази седмица ви очакват много промени, които са в готовност да настъпят, но чакат знак от вас, че ще сте готови за тях. От вас ще се изисква само малко повече кураж и нищо повече. През повечето време вие ще може да сте наблюдател на събитията, които просто ще следват естествения си ход. В личен план ви очакват някои трудности в общуването с партньора ви. Сега е моментът всеки от вас да заяви какво точно очаква от връзката ви, за да не си губите взаимно времето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com