Седмичен хороскоп за 13-19 юли

18358
Седмичен хороскоп за 13-19 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е седмица, в която да се съсредоточите върху плановете си. Някои от тях са узрели за осъществяване. Проявата на леност сега може да ви струва скъпо в бъдеще, затова запретнете ръкави и бъдете отговорни към себе си. В личен план в средата на седмицата ви очаква изненада. Някои от представителите на знака може да се решат на такава сериозна крачка като сключването на брак.

Телец

През тази седмица новите контакти могат да ви бъдат от голяма полза, но в същото време избягвайте ненужни срещи, които само биха ви изгубили времето. През първата половина от седмицата гледайте да не се набивате в очите на началниците си. В средата й ще можете да разчитате на подкрепата на приятели. Почивните не правете големи физически усилия, ако състоянието ви не го позволява. 

Близнаци

Тази седмица работата ви ще изисква от вас огромно количество сили и затова още в началото трябва да определите приоритетите си и да прецените точно с какъв обем можете да се справите. Заемете се с най-важното, а другото оставете за друг път. За да проверите надеждността на новите си партньори не жалете време и сили. Само ако сте сигурни в тези нови хора ще можете да започнете успешна съвместна дейност.

Рак

През тази седмица ще ви е трудно да се впишете в работния ритъм.  Това може да не остане незабелязано от шефовете ви, така че се опитайте да се насочите към по-творческата част от работата ви, за да не ви личи колко сте разсеяни.  Няма да е зле да си водите записки на задачите, за да не изпуснете нещо важно. Слушайте внимателно какво ви се говори и не се срамувайте да попитате отново, когато не сте разбрали.  

Лъв

Тази седмица звездите ви съветват да посветите на почивка. Имате крещяща нужда от разтоварване и това не  е просто ваш каприз. В противен случай рискувате да си докарате нервен срив. В това състояние сте склонни да вярвате на всичко, което чуете, но бъдете предпазливи към информацията, която достига до вас, особено ако е свързана с лесна печалба.

Дева

Новата седмица ще изисква от вас повишено внимание и предпазливост, както в действията ви, така и в мислите. Не забравяйте ,че много от желанията ни стават реалност. Затова  - внимавайте какво си пожелавате.  Пазете се от крайни и емоционални решения, тъй като в момента сте склонни да преувеличавате и може да кажете или направите нещо, за което по-късно да съжалявате.

Везни

Седмицата ще е добре по отношение на преследването на финансовите ви цели, но може да ви изиграе лоша шега в личния живот. Не си позволявайте залитания в сексуалната сфера. Ако сте зажаднели за разнообразие просто споделете желанията си с постоянния ви партньор. Ще бъдете изненадани от неговата готовност и съпричастност. През почивните дни помислете за това как може да подобрите физическата си форма.

Дневен хороскоп за 13 юли

Овен Този ден посветете на благодарността. Спрете се и си дайте сметка какво и колко са направили близките ви за вас. Телец Днешният...

Скорпион

През тази седмица е добре да направите сериозен анализ на последните седмици от живота ви. Не си позволявайте агресивни действия, тъй като те ще бъдат изцяло във ваша вреда и ще е нужно много време, за да  възвърнете предишните си позиции. Не забравяйте, че само слабите действат със сила. Вие имате друга класа и е добре да покажете, че съответствате на нея.

Стрелец

През тази седмица ще трябва да съберете  всичките си сили и самодисциплина. Предстоящите дни са решаващи за кариерното ви развитие и нямате право на пропуски. Насрочете важните срещи за първите дни от седмицата, когато ще сте най-съсредоточени. Всяка странна идея, която ви хрумне ще бъде само във ваша полза и не се колебайте да я приложите. Това важи както за работата ви, така и за личния живот.

Козирог

Урок за всяка зодия за ЮЛИ 2020

Овен – Научете се как да почивате Трябва да се научите как да освобождавате напрежението, без да си го изкарвате на други хора. ...

През тази седмица помислете дали нямате възможност за пътуване. Най-добре е да зарежете работата и да посветите предстоящите дни на почивка със семейството си или просто да си останете у дома. Може да направите някакви промени по къщата, които да разведрят обстановката. В края на периода не пренебрегвайте сигнали, свързани със здравето ви. Бъдете отговорни към него.

Водолей

През тази седмица концентрацията ви ще се засилва и ще се чувствате по-уверени. Сега моментът да положите всички усилия някои от вашите идеи, свързани с работата ви да видят бял свят.  В средата на периода не пренебрегвайте желанията и знаците, които партньорът ви дава. Краят на седмицата е време, в което да не се колебаете да се съберете с приятели, с които да споделите емоциите си и да се почувствате обичани и разбрани.

Риби

През тази седмица ви очакват много преживявания. Някои от тях ще са свързани с личния живот и развитието на връзката ви, която ще претърпи сериозни промени. Бъдете сигурни в чувствата си преди да действате. В служебно отношение ще имате много време за изява и реализиране на идеите ви - не пропускайте тези моменти. Пазете се от слънчево изгаряне, ако сте на морето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли с какво се хранят охлювите?
Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Охлювите напоследък се превърнаха в доста популярни домашни любимци. Те са интересни за отглеждане и непретенциозни към изхранването си. Сред...