Седмичен хороскоп за 15-21 октомври

23563
Седмичен хороскоп за 15-21 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През първия ден от новата седмица се въздържайте от прибързани действия и решения. Това е важно, за да може в следващите дни да се радвате на заслужени успехи. С пълна пара може да повишите активността си от вторник. Не се колебайте да изпипвате детайлите. Сряда е добър ден за изглаждане на недоразумения. В края на седмицата не се натоварвайте излишно с чужди проблеми. През почивните дни не правете компромиси с почивката ви.

Телец

Това е седмица, в която всички дейности, свързани с външния ви вид ще имат положително отражение върху всички сфери на живота ви. Ако работата ви го налага може да помислите и за смяна на гардероба. В средата на седмицата ви предстоят важни срещи и преговори, така че трябва да покажете висока степен на дипломатичност. В личен план може да станете свидетел на странно поведение от страна на половинката ви. Най-добрата реакция ще бъде липсата на такава.

Близнаци

Тази седмица ви е дадена, за да въдворите ред в чувствата и емоциите ви. В първия ден на периода внимавайте да не навлизате в крайности. Бездействието е една от тях. Във всичко търсете златната среда, но се пазете от конфликти. Средата на седмицата е добро време за служебни пътувания. Така ще бъдете полезни за работата си, а и ще получите необходимата доза разнообразие.

Рак

През тази седмица ще ви се струпат нови отговорности. За щастие те са временни и ще обхванат само първите два дни от периода. Страхът ви е по-голям от предстоящите задачи, така че се постарайте да се отървете от него навреме. В сряда ще получите заслужена награда за усилията ви. В четвъртък е добре да наберете смелост и да направите онова предложение на половинката си, което отдавна обмисляте. Резултатът от него ще определи протичането на следващите дни.

Лъв

През тази седмица не се колебайте да си осигурите необходимата доза спокойствие. Имате нужда да подредите мислите в главата си. Сега е добро време за планове и анализ на последните седмици и месеци. Някои от представителите на знака ще започнат обсъждането на смяна на работното място. Имайте предвид, че този месец не е особено успешен за подобен вид дейности. Засега само маркирайте действията си. Подарете си уикенд далеч от градската суета, на тихо и уединено място.

Дева

Очаква ви седмица, наситена с приятни изживявания. Началото на периода посветете на работата. Понеделник и вторник са добри дни за изява. Не се колебайте да имате максималната доза самочувствие. Дори да не сте уверени до край – никой не трябва да го разбере! В сряда случайно събитие може да ви сближи още повече с половинката ви. Самостоятелните представители на знака ще имат своите романтични моменти. Хубаво е да проявите разум и сдържаност, ако не познавате човека добре. В здравословно отношение бъдете внимателни с храната и не преяждайте.

Везни

През тази седмица най-доброто лекарство срещу тъгата, която ви е обзела ще е пълното ви потапяне в работата. Мрънкането и оплакванията едва ли ще ви помогнат. Единствено ще отнемат сили и ресурси, които в момента са ви важни. Сега е време да се съсредоточите върху стратегически ходове. Това, което със сигурност може да ви помогне е вярата в бъдещето, такова каквото си представяте, че заслужавате.

Скорпион

Секс хороскоп за октомври

Ето какво ви очаква в спалнята този месец. Овен Свободните представители на знака ще се решат на промени в личния си живот, само ако...

През тази седмица съществува риск да бъдете въвлечени в казус, чиято полза и цели са съмнителни. Най-добре стойте на страна. Ако не е възможно да се дистанцирате изцяло, то тогава заемете неутрална позиция. Не влагайте никакви чувства и емоции. В средата на периода се пазете от здравословни проблеми. Края на седмицата опитайте да намалите темпото, за да пощадите нервите си. През почивните дни не си и помисляйте за работа.

Стрелец

Откритостта ви към света ще ви спечели много нови приятели през новата седмица. Опитайте се да не влагате прекалено много емоции. Отношенията се развиват постепенно и няма как още от самото начало всички да си станат много близки. Пътуване в средата на седмицата ще разреди емоционалното напрежение. Опитайте се да прекарате повече време сред природата и на тишина. През почивните дни може да релаксирате, като посетите някой СПА център.

Козирог

Тази седмица ще имате възможност да атакувате своите бизнес цели. Бъдете смели и безкомпромисни. Никой няма да се поколебае да преследва целите си, така че се впуснете в битката с всички ресурси, с които разполагате. В сряда ще привлечете на ваша страна важен стратегически партньор. През последните дни от седмицата обърнете повече внимание на семейството си. Отдайте поне един ден изцяло на близките си.

Тези навици разкриват много за вас

Всеки прави нещата по свой начин и има своите особеност, а подсъзнателно хората си създават мнение за вас още в първите няколко секунди...

Водолей

Попътният вятър е хубаво нещо, а още по-хубаво е да се възползвате от факта, че всичко е във ваша полза. С малко усилия сега ще може да постигнете много, а ако положите повече старание ще си спечелите по-предна позиция в професионално отношение. В личен план оставете нещата, такива каквито са. Ако усетите, че напрежението във вас нараства изберете дейност, която ви помага да се успокоите, но не насочвайте отрицателната си енергия към близките. 

Риби

През тази седмица ще имате много очаквания. Най-добре е да оставите нещата да се случват, а вие да ги наблюдавате. Ще може да отделите много ценна информация за себе си, която да ви послужи добре в бъдеще. В семейството ви очакват топли моменти на споделеност. Някои представители на знака ще преживеят незабравими романтични моменти. Не се притеснявайте от сериозността на връзката ви. Това може да ви бъде само от полза.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com