Седмичен хороскоп за 16-22 декември

68501
Седмичен хороскоп за 16-22 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица започнете на чисто. Идва края на годината и е добре да се отървете от някои неща, като съжалението, желанието за мъст, обвиненията и всичко това, което ви трови и не ви позволява да продължите напред. В работата имате спешна нужда от помощ, за да довършите това, което чака своя край. Не отлагайте нищо и не започвайте нови неща. В петък ще научите новина, която ще ви вдъхнови за делата ви. Почивните дни посветете на равносметка, но без обвинения към себе си или останалите.

Телец

Тази седмица може да се объркате в мнението ви за важен човек. Не бързайте с изводите. Оставете ситуацията да се успокои и се отдалечете от нея. Сряда е добър ден за пътуване, ако може да си го позволите. В четвъртък и петък не се колебайте да помогнете на ваш приятел, който има нужда от помощ и подкрепа. Родните ви също ще имат нужда от вашето внимание и подкрепа. Помислете как да прекарате празниците така че да оставят незабравими спомени у вас. 

Близнаци

През тази седмица в отношенията ви с любимия човек може да възникнат сериозни въпроси за решаване относно бъдещето ви. Празниците изкарват на преден план всичко, свързано със семейството и не се учудвайте на повишените желания на половинката ви в тази насока. Ако вие сте на същото мнение – няма от какво да се опасявате. Ако мислите да изчакате, знайте, че това няма да продължи вечно и от вас все по-често ще се изискват отговори на съответните въпроси.

Рак

Тази седмица на проверка ще бъде подложена толерантността на общуването ви. Някой ще ви сподели тайна и е добре, колкото и да е голямо изкушението, да не се подавате да го разказвате дори на човек, който не познава първия. Не забравяйте, че никога не се знае кой кого може да срещне или какво може да разкаже на друг човек. В здравословно отношение не подценявайте захлаждането. Нека грижата за това да ви е топло бъде над тази за външния ви вид.

Лъв

Това са зодиите с най-чиста душа

Всеки има в живота си наивен и добър човек, който винаги вярва в доброто и никога не обръща внимание на негативните моменти. Това са ...

През тази седмица ще трябва да надскочите себе си. С компромиси се постигат много неща, но понякога заради тях остават малко от същността си. В търсене на сигурност може да загубите връзка с основните си желания. Понякога се налага да рискуваме, за да постигнем щастието си. Ако по-важно ви е да се чувствате спокойно ще трябва да направите някои жертви за себе си. Бъдете готови обаче да почувствате известна липса след време. Сега е добре за помислите и да претеглите на кое държите повече и с кое бихте могли или не да живеете в бъдеще.

Дева

Седмицата ще бележи преминаването от един етап в живота ви към друг. През първите три дни на периода може да се развихрите романтично, докато все още имате желание и съответната настройка. След сряда обстоятелствата ще насочат вниманието ви към дейности, свързани с висшето образование. Не се колебайте да осъществите намеренията си ако имате желание да продължите усъвършенстването си в тази насока. Някои от вас ще имат успешни контакти с чуждестранни представители. Смело планирайте пътуване в чужбина.

Везни

Очаква ви една успешна седмица, благодарение на усилията, които сте положили през последните дни. Това не означава, че може да се отпуснете, но със сигурност ще усетите, че натоварването е намаляло. Периодът е добър за обсъждането на прекарването на предстоящите празници. Освен това е време да помислите за подаръците. Заложете на нещо малко, но със силно послание. Може да помислите да подпомогнете някой благотворителен базар с кауза, която ви е на сърцето.

Зодиите, които винаги прехвърлят вината върху другите

Има хора, които винаги обвиняват другите. Дори да е очевидно, че вината е в тях, те за нищо на света не биха си признали. Не могат да п...

Скорпион

През тази седмица си наложете някои ограничения. Ще имате силни желания, но те не са подходящи за осъществяване. Обстоятелствата ще ви подскажат на да намалите активността си – не ги пренебрегвайте. Сега е период, в който е добре да останете в рутината. Няма да ви е много лесно, тъй като към вас също ще валят предложения, но ще трябва да проявите сила на волята и да ги отхвърлите.

Стрелец

Тази седмица имате всички шансове да осъществите замислите си. Бъдете реалисти и не се вживявайте прекалено. Това важи, както в положителна, така и в отрицателна насока. Прекалените емоции може за отслабят силите и вниманието ви. От което ще загубите от удоволствието да се насладите изцяло на успеха си, което неминуемо ще се случи. В края на седмицата задължително си оставете време само и единствено за себе си. Опитайте се да изчистите мислите си от всички тревоги, но и очаквания.

Козирог

Всяка зодия трябва да се отърве от това през 2020

Всеки човек си има своите слаби страни – някои са твърде несигурни, други пък са агресивни, трети – злопаметни. Много от те...

Седмицата ще е изключително благоприятна за личните ви отношения. Само във вторник има опасност да прекалите с израза на емоции, което може да доведе до неразбирателства. Във връзката ви нещата ще се развиват повече от добре. Все пак еуфорията в момента вероятно се дължи на сексуалната ви възхита от партньора. Опитайте се да погледнете по-реалистично на нещата и да не взимате важни решения само въз основа на чувствата ви.

Водолей

Тази седмица ви е дадена за саморазвитие и самоусъвършенстване. Седмицата ще засили активността в областта на образованието и повишаването на квалификацията ви. Няма знания, които да са в повече, така че смело преследвайте върховете, които сте си набелязали. С напредването на дните ефективността от работата ви ще нараства, така че използвайте периода за сключването на сделки.

Риби

Тази седмица може да си отдъхнете от сериозно предизвикателство, което ви е натоварвало през последните седмици. Това означава, че сте пораснали и надскочили важни неща, които до скоро са били истински предизвикателства пред вас. В сряда и четвъртък ще имате възможност да се докажете в област, в която до скоро не сте вярвали, че имате много възможности. Животът ви е напът да се промени в различна и обогатяваща за вас насока. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com