Седмичен хороскоп за 16-22 юли

31318
Седмичен хороскоп за 16-22 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е седмица, в която душевното спокойствие и увереност в правилния избор ще ви помогне да преодолеете препятствията. Във вторник не се доверявайте на всеки срещнат. Много от обещанията може да не се изпълнят. Ако ви предстоят преговори петък е най-подходящият ден за тях. През почивните дни ви очакват срещи с хора от вашето минало, но и нови познанства. Поне един от почивните дни се постарайте да прекарате изцяло с любимия ви човек в противен случай може да се появят поводи за ревност.

Телец

Седмицата е благоприятна за започването на нови проекти и търсенето на делови партньори и съмишленици. Единственото, което може да попречи на закъсненията и прибързаните действия изречение. Затова е много важно и да разпише по-ясно трафик, който да следвате стриктно. Давайте си повече време, когато става въпрос за пътувания и преместване. Ако искате да доведете нещата в работата докрай отложете романтичните преживявания за по-другата седмица. Също така не се натоварвайте с допълнителна работа.

Близнаци

През тази седмица не пропускайте възможности, които може да променят положението в работата към по-добро. Още в понеделник може да се появи реален шанс да се придвижите нагоре по кариерната стълбица и да получите допълнителен доход. В средата на седмицата ви очаква покана за пътуване зад граница. Най-вероятно става въпрос за служебно пътуване или участие в форуми или конференция. Петък може да ви зарадва с интересна информация, която ще ви позволи да промените в положителна насока финансовото си положение. През почивните дни не отлагайте натрупали се задължения по дома.

Рак

Ако сте се надявали на кратка почивка, това няма да се случи през тази седмица. Служебните ви задължения са много и не търпят отлагане. Освен това имате и срокове за спазване и е добре да не разочаровате партньорите си. Средата на седмицата ще ви предостави интересни събития, от които може да се възползвате максимално, ако разпределите правилно времето и силите си. Краят на периода е добро време за предприемането на сериозни промени в личния живот. Бъдете напълно откровени с половинката си.

Лъв

Любовен хороскоп за този уикенд

Овен Не губете време, защото сега имате възможността да постигнете това, което желаете в любовта. Телец Начинът, по който привличат...

При тази седмица от изключителна важност ще бъдат готовността ви за общуване и водене на преговори. Във вторник и сряда няма да срещнете проблеми при воденето на преговори и ще успеете да се договорите за желанията условия, точно така както сте си ги представяли. В четвъртък бъдете внимателни при оформянето на документи, тъй като малка грешка може да забави процесите. Не се колебайте да проявите настойчивост при защита на интересите ви. Краят на седмицата е добро време за започването на лятната ви почивка. 

Дева

Седмицата е идеална за подготовка и реализация на вашето сериозно професионални планове. Не подминавайте по-интересните идеи. Не забравяйте, че успехът ви може да се крие в най-мъничките подробности. Това се отнася и до всичко, което касае дома ви. Ако ви остане време през почивните дни заминете извън града със семейството си.

Везни 

Това е седмица, в която ще може да си поемете въздух. Много от въпросите, чието решаване ви притеснява ще се разрешат успешно и почти безболезнено. Това ще е така и благодарение на ваш мъдър приятел, който няма да ви изостави в критичен момент. Във вторник не започвайте нищо ново, а сряда и четвъртък са дни, в които всичко ще се разрешава бързо. През почивните дни си осигурете повече романтика. 

Ето защо не си щастлива според зодията

Всяка една зодия има черта, която и пречи да живее по-щастлив и хармоничен живот. Именно затова, за да го постигне, всяка зодия трябва ...

Скорпион

Ситуацията в работата се развива във ваша полза. Колегите ви и началниците са готови да проявят благосклонност към идеите ви, който ще даде добър тласък на кариерата ви. Сряда ще бъде ден, изпълнен с оптимизъм, така че ако във вторник се почувствате зле, не забравяйте, че е най-тъмно преди изгрев. Не се колебайте да дадете воля на емоциите си в личен план. Това само ще заздрави връзката ви, като покаже на партньора ви, че сте искрени. 

Стрелец

През тази седмица не забравяйте, откъде сте започнали. Сега прекаленото самочувствие може само да ви навреди и да загубите ценно приятелство. Във вторник се доверете на интуицията си и не предприемайте рисковани действия. Всичко, което не ви е ясно може да се изясни в сряда. Краят на седмицата ще ви даде чаканото спокойствие, което може да прекарате в градивен самоанализ.

Козирог

Древните хора не са били възприемчиви към рака

В съвременния свят честотата на появата на рак е 100 пъти повече, отколкото в древността. До този извод са стигнали канадски учени, кои...

През тази седмица все някой или нещо ще се опитва да развали настроението ви. Но вие имате достатъчно голям запас от добро настроение и цветни преживявания, за да се подадете на подобно предизвикателство. В работата има сложни въпроси за решаване, чийто отговор е много по-лесен, отколкото ви се струва. Не потъвайте в самосъжаление и всичко ще се развие по най-добрия сценарий. В личен план ви очаква безоблачно щастие, което може да предизвика завист у мнозина.

Водолей

Това е седмица, в която е добре да бъдете по-умерени и скромни. Сега не е моментът да се хвалите или да надценявате възможностите си. Придържайте се към стриктен план и лесно изпълними задачи, за да не се разочаровате прекомерно. Всъщност става въпрос за нелек период, който имат всички. Всичко ще премине и ще се забрави много по-лесно, отколкото сте си го представяли.

Риби

Това е седмица, която е добре да посветите на вашето самоусъвършенстване. Ако сте на почивка не се колебайте да развиете своето хоби, независимо от резултатите. Не забравяйте, че усъвършенстването идва с опита. В личен план ви очаква приятна изненада от страна на партньора ви. Може да получите сериозно предложение. Послушайте сърцето си! 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com