Седмичен хороскоп за 17-23 декември

18339
Седмичен хороскоп за 17-23 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица нападателността няма да ви помогне. Най-добре постигнете целите си с дипломация и отстъпки. От размера на компромиса ще зависи и този на успеха ви. Принципът на баланса работи безусловно, така че не си мислете, че ще може да промените това. В личен план е добре да изчакате преди да пристъпите към крачка за сериозно обвързване. Има още какво да научите за партньора ви. Не забравяйте, че винаги трябва да дадем, за да получим нещо.

Телец

През тази седмица е добре да имате ясен план и график, към които да се придържате. Само премерените ви действия ще ви помогнат да постигнете планираното. Засега оставете мисълта за всякакви промени в личния живот. Там оставете нещата да се случват без вашата намеса. В края на седмицата не пренебрегвайте признаците на умора. Потърсете лекарско мнение и не прибягвайте към самолечение. През почивните дни не се натоварвайте нито психически, нито физически.

Близнаци

Силата ви през тази седмица ще бъде в това да се придържате и да казвате истината. Потърсете повече възможности за изява, за да представите идеите си. Много вероятно е да срещнете съмишленици, които да ви подпомогнат в каузата ви. В личен план ще преживеете едни от най-романтичните си моменти. Убедете се, че сте сигурни в чувствата си и едва тогава се решете на по-сериозни стъпки. През почивните дни може да се поглезите с посещението ресторант с екзотична храна.

Рак

Тази седмица ще бъдете затрупани с работа. Това е добре, тъй като ще имате възможността да покажете всичко, на което сте способни. Много скоро ще разберете и резултата от усилията ви. Бъдете сигурни, че сте направили всичко по силите си, за да не съжалявате за пропуснати шансове. В средата на седмицата може да се разтоварите с по-специално прекарване на вечерта, но все пак бъдете сигурни, че това няма да ви попречи да станете рано за работа. В края на седмицата намерете време да посетите културно събитие.

Лъв

През тази седмица ще имате своя късмет, само ако сте положили достатъчно усилия затова. В понеделник най-трудолюбивите от вас ще се радват на признание и дори извънредна почивка. Във вторник ако ви остане свободно време може да вложите в освежаване на дома. Не го приемайте като работа, а като занимание, което ще ви гарантира приятното прекарване в бъдеще. Експериментирайте смело с цветовете. Освен това не се колебайте да се обадите на приятелите ви и близките, които могат да ви помогнат в ремонтните работи. В петък и събота избягвайте споровете. Те не само, че няма да доведат до нищо, но и само ще усложнят отношенията ви.

Дева

През тази седмица вътрешният ви свят ще изиска да бъдете по-мили и грижовни към самите себе си. Още в първите часове на понеделник изберете интересна дестинация. Имате нужда от нови впечатления и „храна“ да ума. Вторник и сряда са подходящи дни за това да обновите и библиотеката си – четете повече, гледайте научно-популярни филми. Последните дни на работната седмица може да използвате, за да се запишете на езиков или друг курс, който да повиши квалификацията ви и да разшири хоризонта ви. През почивните дни има риск от възникването на разногласия, опитайте се да бъдете по-толерантни и да пресечете скандала в зародиш.

Везни

През тази седмица ще трябва да се насилите да довършите нещата, които чакат отдавна да им обърнете внимание. В понеделник бъдете наистина внимателни с неизпълнените до момента ваши ангажименти, особено ако сте дали обещание. Ако не го направите във вторник авторитетът ви може да бъде поставен на кантар. В сряда не може да си позволите пропуски и грешки в служебно отношение. През последните два дни на работната седмица не се опитвайте да стоите настрана от новите проекти. Ще трябва да намерите сили да участвате в тях. Почивните дни задължително прекарайте с приятели в много разходки и по-малко мазна храна и алкохол.

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15-16 декември

Овен Празничната еуфория и цялата тази приповдигнатост ви идват твърде много. Вие умеете да контролирате емоциите си и се чудите защо...

Скорпион

През тази седмица е добре да изключите разума за известно време. Това не означава да бъдете безразсъдни, а да се вслушвате повече в интуицията си. Още през първите два дни от работната седмица животът ще ви поднесе много приятни моменти във вид на запознанства и контакти с интересни и непринудени хора. Колкото и странно звучи дните от сряда нататък са един много подходящ момент за това да се впуснете в една приятна почивка. Трябва да помислите само за това дали не изчита крайния срок за предаването на даден проект или подписването на документи.

Стрелец

През тази седмица за вас ще е най-добре ако оставите суетата на заден план. Освен физическата красота съществуват доста други неща и вие много добре що знаете. Понеделник е ден, в който може да не се притеснявате за външния ви вид. Във вторник успехът няма да ви се изплъзне ако действате спокойно. В сряда и четвъртък не се изкушавайте да предприемате рискови операции и да сключвате съмнителни сделки. В петък с чиста съвест може да поставите личния си живот на преден план. През почивните дни ще бъдете търсен за съветник, но това ще ви натовари неимоверно. Откажете дипломатично. В крайна сметка всеки сам носи отговорност за решенията си.

Козирог

7 брутални истини за любовта със Стрелец

Добрият, лошият и… Стрелецът. Един от най-атрактивните знаци, управляван от Юпитер и горд представител на стихията Огън. Ако то...

Имате големи планове за тази седмица, но май сте пропуснали да организирате нещата, а те рядко се подреждат от само себе си.  Затова в понеделник се подгответе за това, че ще са ви нужни двойно повече усилия и нерви.  Предупредени сте. Дните вторник и сряда са най-подходящото време да осъществите намисленото, за това не се отказвайте. В четвъртък и петък всяко усилие за подобряване на комуникацията ще си заслужава, а и  с  това, което постигнете ще повишите авторитета си в очите на колегите ви. През почивните дни бъдете подозрителни към информацията, която получавате, особено ако става въпрос за печелене на лесни пари.

Водолей

През тази седмица душевният подем, който ще усетите ще ви позволи бързо и лесно да се справите със сложни служебни въпроси и предизвикателства. Още в началото на седмицата ще усетите, че късметът е на ваша страна, което не означава, че бездействието ви ще бъде незабелязано, а че с лекота ще се справите с най-сложните задачи и не бива да пропускате  този момент.  Вторник е добър ден за започването на курс по чужд език. В сряда и четвъртък не намалявайте натоварването и в никакъв случай не оставайте нещо важно за петък, тогава просто няма да имате сили за нищо. През почивните дни заминете извън града, но не сами, а с близки приятели или с любимия човек.

Риби

Очаква ви една много приятна седмица, изпълнена с много срещи и нови впечатления. Това, което си намислите в понеделник има най-голяма вероятност да се сбъдне. Разбира се не забравяйте правилото желанието ви  да не вреди на някой друг. Във вторник и сряда се опитайте да решавате проблемите без да бързате и оставайте настрана суетата. В четвъртък ще разберете, че много от ситуациите вече сте ги преминали и използвате опита си градивно. Продължавайте по същия начин. Не повтаряйте същите грешки. Събитията от петък ще са във ваша полза ако бъдете по-инициативни и напористи. През почивните дни обърнете повече внимание на децата, ще ви трябва повече търпение при общуването с тях. Ще се наложи и да попишете домашни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com