Седмичен хороскоп за 18-24 февруари

16197
Седмичен хороскоп за 18-24 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Седмицата е подходяща за започването на нов проект. Ако нямате идея за такъв е време да помислите по въпроса. Спешно ви трябва да се заемете с нещо ново, което да раздвижи бизнеса и съзнанието ви. Не се оставяйте да потънете в рутината. Докато се усетите ще ви е нужно невъобразимо много време, за да се измъкнете от нея, а конкурентите ви ще са далече пред вас. В личен план е добре да положите повече усилия, за да разберете половинката ви. 

Телец

Тази седмица ще ви изненада с внезапно изникнали чувства към ваш колега. Помислете добре преди да предприемете, каквото  и да било. Опитайте се да си представите всички възможни варианти за развитие. Ако работата ви харесва не поемайте риска да я загубите. В здравословно отношение е добре да обърнете повече внимание на начина ви на хранене. Не забравяйте за движението.

Близнаци

Тази седмица информацията ще ви залива, а вие трябва обърнете внимание на всичко, което чуете и видите. Водете си бележки и не излизайте навън без тефтер и химикалка. Освен това не се притеснявайте да питате, ако не сте разбрали нещо. В средата на седмицата може да имате сериозен разговор с началството ви. Дръжте се на ниво и не поемайте вина за чужди грешки, но проявете готовност да съдействате при решаването на проблем.

Рак

Тази седмица ще ви е трудно да се ориентирате в ситуацията в личния ви живот. Важно е да отстояваме себе си и позицията ни, но съвместния живот изисква повече слушане и разбиране на другия. В противен случай отстояването на спокойствието ви може да ви върне в изходна позиция. Помислете за нещата, които бихте могли да загубите и се опитайте да "влезете"в кожата на човека до вас.

Лъв

Това е седмица, в която да може да направите опит за някои промени в характера ви. И най-съвършените хора имат нужда от подобрения, така че не го приемайте като критика. Ако дадени отношение са ви скъпи, но виждате, че нещата не вървят, значи може би си заслужава да се вгледате в себе си и да помислите какво може да коригирате. В четвъртък ви очаква важна служебна среща, не рискувайте да закъснеете. Трябва да сте на ниво.

Дева

Нетърпението ви сега може да ви изиграе лоша шега в бъдеще. Вероятно ще получите, това което искате, но на прекалено висока цена. Замислете колко е важно да имате желаното и какво ще ви струва да положите усилия да почакате още малко. В личен план не форсирайте събития - там всичко ще се случи, когато му е времето. През почивните дни отделете време да посетите ваши близки роднини.

Везни

През тази седмица успехът ви ще е главозамайващ. Важно е да не парадирате с успеха ви. В противен случай може да си спечелите много завистници. Суетата не е добър съветник, така че най-добре запазете дивидентите за себе си. В личен план бъдете умерени. Не бързайте да споделяте намеренията си, преди да имате яснота за това как ще действате. Имайте предвид, че обстоятелствата може да се променят и някои от плановете ви да претърпят корекции.

Скорпион

Седмицата ще бъде решаваща за професионалното ви развитие. Много е важно да си дадете сметка с какви ресурси разполагате и накъде искате да поемете. Няма нищо лошо в това да намалите темпото, щом така го усещате. Не позволявайте на никого да ви упреква за вашите лични нужди и решения. Не забравяйте, че не винаги може да разчитаме на околните, дори да имат най-доброто желание да ни помогнат. Просто понякога обстоятелствата налагат да действаме самостоятелно. 

Стрелец

Това е седмица, в която да положите основите на вашите бъдещи планове. Изпипвайте нещата докрай. Сега ще имате достатъчно време за това, но ако направите пропуск в бъдеще ще ви отнеме много време да го коригирате. Не забравяйте, че работите само и единствено за себе си. В края на седмицата не пренебрегвайте признаците на умора. Сънят е най-добрият помощник в такива случаи. През почивните дни не се пресилвайте с физически дейности. 

Козирог

Дневен хороскоп за 18 февруари

Овен Днес бъдете готови за всякакви изненади. Точно, където мислите, че нищо не може да ви изненада - събитията ще ви покажат, че всич...

През тази седмица екипната работа може да ви донесе някои трудности. Потърсете начин да работите от дома или минимизирайте намесата в делата ви. Сега повече от всякога ви е нужно спокойствие, за да може да се вглъбите в задачите ви. В личен план от вас ще се изисква повече активност и инициативност. Ако се отдръпнете после няма да имате право да предявявате никакви претенции. Участието ви ще ви гарантира и правото на мнение и активно участие в планирането на нещата. 

Водолей

През тази седмица ще имате интересни възможности за започването на нови занимания, които може да се превърнат във ваше хоби или отдушник от рутинните ви дейности. Важно е да откриете време за тях и да си дадете шанс да се развивате в нова посока. Не обръщайте внимание на закачки относно интересите ви. Много скоро ще се видят резултатите от работата ви. Самостоятелните представители на знака може да се надяват на романтични преживявания в края на седмицата. 

Риби

През тази седмица е много важно да се отнасяте критично към всяка нова информация, която достига до вас, особено, ако има за цел да промени мнението ви по даден въпрос. Помислете добре дали някой има полза от промяна в позицията ви. В личен план атмосферата ще е напрегната. Сега, обаче не е време да решителни крачки. Запазете спокойствие и спазвайте баланс в отношенията. Дайте си повече време за себе си и възможности за дълги разходки, в които да премисляте нещата, но и да се освободите от товара им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com