Седмичен хороскоп за 18-24 януари

11015
Седмичен хороскоп за 18-24 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Началото на седмицата ще бъде доста нервно и ще трябва да се постараете това да не се отрази на резултатите ви. За да осъществите намеренията си, не прибягвайте до натиск върху хората около вас. В сряда и четвъртък бъдете активни и не се опитвайте да се измъкнете от участие в най-важните събития. През почивните дни  проявете щедрост и толерантност. Не отхвърляйте молба за помощ от страна на членове на семейството. Ще се почувствате полезни и значими.

Телец

През тази седмица рутината може да ви затрупа, но засега нямате друг вариант за действие. Много скоро заради положените усилия ще получите заслужено морално удовлетворение. Не забравяйте, че всичко има своето място и време. В четвъртък ви очаква и материален успех. В петък търсете нова информация, но я проверявайте внимателно. Възможно е да станете жертва на слухове. През почивните дни си изберете подходящо занимание, свързано с изкуството.

Близнаци

През тази седмица се опитайте да бъдете по-спокойни при внезапни промени в ситуацията. Късметът е на ваша страна. Може да се каже, че ще се ползвате с относителна доза късмет, но и усилията от ваша страна ще трябва да са поне минимални. В сряда и четвъртък се съсредоточете върху важното. В петък си поставете цел и ще получите това, към което се стремите. Нещо повече - самите обстоятелства ще се развият във ваша полза. През почивните дни очаквайте любовно вдъхновение.

Рак

През тази седмица ще трябва да съсредоточите усилията си върху работата си. Предстои ви много продуктивен период, особено в професионалната сфера, но не бива да рискувате или да се съгласявате със съмнителни предложения. Ако нямате време да довършите работата си в сряда, то четвъртък може да се окаже, че не е било необходимо да го правите. В петък може да получите неочаквани добри новини. През почивните дни ще може да се отпуснете, като споделите голяма тайна с любимия ви човек.

Лъв

През тази седмица ще можете да разкриете своите способности и креативност. Не си мислете, че вашият най-добър час все още не е дошъл. Успехът ще ви съпътства по много начини. Очаква ви кариерно израстване, което отваря големи хоризонти. В сряда ще почувствате прилив на енергия и активност. По този начин ще се справите с всяка работа, с която се заемете. Единственото нещо, от което трябва да се въздържате, е да участвате в нови проекти. Опитайте се да се придържате към старите, изпитани пътища. През почивните дни не се залавяйте със сериозна работа.

Дева

През тази седмица на преден план ще излязат някои нерешени семейни проблеми. Възможно е да има някои пречки при изпълнението на вашите романтични планове или пък може да ви е трудно да се разбере и приеме поведението на любим човек. В работата няма да имате никакви проблеми. В четвъртък може да бъдете поканени в нов и интересен проект. През почивните наблегнете на физическата си форма.

Везни

В началото на седмицата можете да разберете нещо важно за любимия човек. Това може да е знак, че трябва да свалите розовите си очила. Сряда е денят на компромиса, така че е по-добре да не влизате в конфликт с важните за вас хора. Опитайте се да се утвърдите като истински професионалист.  В четвъртък бъдете търпеливи към колегите си. В петък се концентрирайте върху най-важните въпроси и не се затрупвайте с дреболии. Почивните дни ще бъдат изпълнени с романтика.

Скорпион

Новата седмица ще бъде изпълнена с бизнес срещи и нови проекти. В професионалната сфера ще ви бъде осигурена стабилност и просперитет, ако положите достатъчно усилия за това. Периодът обещава ръст в кариерата и солидни печалби. В личния си живот ще се решите на важна стъпка. Необвързаните представители на знака може да очакват любопитна романтична среща. 

Стрелец

През тази седмица заложете на успешната комуникация и общуване. В понеделник ще имате възможност да хвърлите цялата си енергия в работата и да покажете на всички какъв ценен и незаменим служител сте. През работните дни ви очакват важни отговорности. Много е важно да прецените кой би могъл да ви помогне най-добре. Уикендът е подходящ момент да обновите гардероба си или да закупите домакински уреди за дома си.

Козирог

През тази седмица ще трябва да отстоявате принципите и убежденията си. Подкрепата от страна на важни хора ще ви позволи да се отървете от някои недоразумения в отношенията ви с колегите. В четвъртък и петък не пропускайте важно служебно събитие. Може да станете звездата на мероприятието. През почивните дни се опитайте да се отървете от натрапчивите и отрицателни мисли.

Водолей

Началото на тази седмица ще бъде бурно. В понеделник и вторник ще трябва спешно да се включите в работата. В сряда бъдете дисциплинирани и ще се справите със сериозни предизвикателства. В четвъртък очаквайте интересно бизнес предложение. Не бързайте да кажете "Не". През почивните дни ви очакват интересни преживявания с интимния ви партньор.

Риби

Вашите успехи и постижения до този момента са изключително похвални, но е време да продължите напред. Ще трябва да си направите стриктен график, очаква ви изпълнението на важни задължения. Средата на седмицата е добро време за смирение и прошка. Не запазвайте обидите в себе си. През почивните дни ще имате много теми за размисъл.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com