Седмичен хороскоп за 18-24 ноември

46753
Седмичен хороскоп за 18-24 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица се вгледайте и вслушайте в знаците на съдбата. Бъдете предпазливи. Обстоятелствата ще ви показват подводните камъни. В сряда не е добър за препирни и започването на спорове по сериозни теми. Надмощието няма да ви донесе нищо добро. В петък може да се сетите за забравена задача - приключете я същия ден, за да не ви тежи в бъдеще. В събота и неделя може да помислите за освежаване на интериора у дома. 

Телец

Това е седмица, която ще ви предложи разнообразни предизвикателства. Не се хвърляйте на най-сериозното от тях. Започнете с малките и стъпка по стъпка продължете нататък. Това ще е правилната тактика, а тя е важна за добрия резултат от делата ви. В петък обърнете внимание на домашните въпроси, особено ако имате деца. Не бързайте с наказанията, разговаряйте спокойно с детето. През почивните помислете за образователни занимания с малките. 

Близнаци

Вашият успех през тази седмица ще зависи от проявата ви на разумно постоянство и компетентност. Спорове и разногласия са възможни на работното място, но те ще са от полза за начинанията ви. В сряда е препоръчително да отделите достатъчно време за изграждане на планове за близкото бъдеще. В четвъртък точността при изпълнение на професионални задължения няма да позволи на конкурентите ви да ликуват. През уикенда ще сте в подходящо настроение за решаването на голям семеен въпрос.

Рак

През тази седмица ще преживеете катарзис, свързан със семейните отношения. Не бъдете прекалено взискателни или поне толкова, колкото бихте искали да са взискателни към вас. Трудът и усилията ви ще бъдат многократно възнаградени. Може да се каже, че ви предстоят дни на своеобразен изпит, по време на който да докажете своята лоялност и готовност за действие. За почивните дни оставете инициативата на близките си за прекарването на времето.

Лъв

Тази седмица е подходяща за стъпки, насочени към повишаване на доходите ви. Бъдете напористи, но и толерантни. Не градете щастието си на чуждите проблеми. Периодът ще е тест за вашата лоялност и човечност. Това е добро време за благотворителност. Някои инициативи може да се превърнат в тенденция и добър пример. Решаването на семейните проблеми сега ще доведат до дълготрайни положителни резултати.

Дева

Внимателно анализирайте събитията, като вземете предвид житейския опит и логиката. Не следвайте мнението на другите. Във вторник се опитайте да се въздържате от открита критика към вашите колеги. В сряда е възможно преминаването към нова позиция в работата. В края на седмица нещо ново ще е на път да напредне и това ви обещава истински успех и подобряване на финансовото ви състояние. През уикенда вашите планове може да се различават от плановете на членовете на семейството, опитайте се да стигнете до компромисно решение.

Везни

В първите дни на новата седмица е добре да бъдете активни, но да не разкривате всичките си планове докрай и да не слушате съветите на другите, тъй като вашето собствено мнение може да е по-полезно от всяко друго. В четвъртък си струва да обърнете внимание на близките си, те очакват повече внимание и ангажираност от ваша страна. Петък може да се окаже ден на реализация на идеите ви в служебно отношение. Също така помнете старите обещания и се опитайте да ги спазите. Каквито и планове да направите за почивните дни вашите роднини вероятно ще ги променят. Очаквайте изненадващи гости.

Зодиите, които са прекалено ревниви

Сигурни сме, че поне веднъж в живота си сте се сблъсквали с представител на противоположния пол, който изпитва прекалено силна ревност....

Скорпион

Тази седмица посветете на плановете и анализ на миналите дни и седмици. Сега може да мечтаете с размах и да предполагате, че добрите неща ще се случат. Мислите ви ще имат своя шанс да се сбъднат. Необходима е активност от ваша страна и повече вяра в способностите ви. Много е важно да не се товарите с излишни тревоги. Те може да бъдат пречка за прогреса ви. Почивните дни направете нещо специално за себе си. Поглезете се с процедура и изискана храна. 

Стрелец

През новата седмица може да имате нужда от нови преживявания, за да избягате от скуката и монотонността. Обърнете взора си към изкуството - то вероятно ще ви даде усещанията, от които имате нужда. В средата на седмицата са възможни някои вътрешни семейни търкания, но вие ще можете спокойно и правилно да ги разрешите. В петък нов човек може да навлезе в живота ви. Не бързайте да оказвате пълно доверие на хора, които познавате от скоро, колкото и приятни да ви се струват. 

Козирог

За тези зодии душата е по-важна от външността

Има хора, които наистина много държат на външния вид на половинките си. Дори характерът им да не им допада, визията е достатъчна причин...

В много области на живота тази седмица ще бъдете победител. Можете да успеете да направите много и дори да получите видими резултати по-рано, отколкото сте очаквали. Със сигурност ще започнете да печелите лидерски позиции. В средата на седмицата е възможно неочаквано посещение на роднини. Отнесете се към тях с нужното уважение. В петък активността и креативността ви ще бъдат на изключително високо ниво. Почивните дни прекарайте по ваш вкус и желание.

Водолей

През тази седмица ще получите висока оценка за дейността ви. Това е знак, че трябва да продължавате в същия дух, а не да оставате на едно място. Можете много повече, отколкото предполагате. В сряда ще получите насърчаваща информация. В четвъртък и петък не се колебайте да подадете ръка на нуждаещ се приятел, но в рамките на разумното. Почивните дни посветете на вашите любими занимания. 

Риби

През тази седмица ще се наложи да носите няколко дини под една мишница. Опитайте се да приоритизирате задачите си. Някои от тях ще откраднат ненужно от времето ви. Заложете на действия, свързани с повишаване на квалификацията и попълването на знанията ви. В личен план търпението и компромисите ще изиграят своята положителна роля. Дръжте се с близките ви така, както бихте искали те да се държат с вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com