Седмичен хороскоп за 18-24 юни

21350
Седмичен хороскоп за 18-24 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Желанията и замислите ви ще се изпълнят в зависимост от това до колко са истински. Не се насилвайте да правите нещо, което не е по-вкуса ви. Няма да може да излъжете никого, но най-вече не лъжете себе си. Сряда е добър ден за смяна на посоката в професионален план. Четвъртък и петък са дни, в които е добре да се оглеждате за нови възможности за работа или професионално израстване. Решаването на личните проблеми оставете за почивните дни, като осигурите романтична обстановка за целта.

Телец

През тази седмица е много важно да смените подхода. Това важи с пълна сила за въпроси, при решаването на които срещате трудности прекалено дълго време. Не си мислете, че по този начин ще изневерите на себе си. Става въпрос за положителна и наложителна промяна, която ще ви донесе доста дивиденти. Положителният ефект ще усетите и в личен план, където постъпка на половинката ви ще ви изненада приятно.

Близнаци

Не се колебайте да се включите в мероприятие със социална значимост. Освен доброто дело дейността ви ще ви помогне да създадете нови контакти, които в бъдеще ще са ви от полза. Помислете по какъв начин можете да ангажирате и семейството ви в новото ви начинание. След сряда поставете на първо място интересите на близките ви. Назрели са въпроси, които не може да игнорирате.

Рак

Тази седмица ще ви залее вълна от любов. Вие напълно сте заслужили щастието си, като сте си взели немалко поуки. Не оставайте да почивате на лаврите си, не и прекалено дълго. Може да станете още по-щастливи и не се съмнявайте в това. Планирайте пътуване в близките дни.

Лъв

Тази седмица някои ваши занемарени потребности ще напомнят за себе си. Погрижете се липсата им да не окаже влияние върху нервите ви и си дайте това , от което имате нужда. Отървете се от чувството за вина. За да са добре вашите близки вие също трябва да сте добре. Ако трябва го обяснете по най-миролюбивия начин.

Дева 

През тази седмица ролята на самотния играч няма да ви донесе полза. Още в понеделник помолете ваши колеги да ви помогнат в изпълнението на задачите и разпределете отговорностите. Заложете на търпението и дипломацията. Прибързаните решения и действия може да ви донесат непоправими щети. В семейството също спазвайте добрия тон. Периодът не е подходящ за изясняване на отношения.

Везни

Колкото и добро решение да ви се предлага, ако интуицията ви подсказва, че нещо не е наред – не се съгласявайте. Не забравяйте, че пътят към ада е постлан с добри намерения. По-добре бъдете предпазливи, отколкото да вярвате на красиви обещания. Помислете как бихте да разчитате само на своите сили.

Откриха нов начин за разпознаване на нарцисисти

Учените са изяснили, че външността на хората, страдащи от нарцисизъм има една особеност - гъстите вежди, пише  Jouranl of personal...

Скорпион

Който не опитва няма как да знае. Това правило ще важи за вас през новата седмица. Сега може да си позволите повече свобода и волности. Опитвайте, колкото е необходимо, докато не се убедите, че изборът ви е правилен и това е най-подходящо за вас. Понякога компромисите излизат прекалено скъпо, а и полученото не оправдава направените жертви.

Стрелец

Тази седмица е добре да си дадете малко почивка. Дайте си 2-3 дни безгрижност. Веднага след това ще ви се наложи да скочите в дълбоките води на професионалните задължения. Контрастът ще ви се отрази добре, защото в противен случай може да се отегчите или от почивката или от прекомерната работа. Периодът е подходящ за закупуването на нови мебели или всичко, което ще допринесе за по-добрия облик на дома.

Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за уикенда

Овен Време е да направите равносметка на чувствата и желанията си, особено ако се намирате в дългогодишна връзка и живеете малко или ...

Това е седмица за почивка. Всички опити за работа ще бъдат много трудни и почти неизпълними. Вместо да се тормозите е добре да поемете глътка морски или планински въздух. Времето е добро за промяна на хранителния режим, който ще ви помогне да свалите някой друг килограм. Опитайте се да въведете нови, по-здравословни навици на хранене.

Водолей

Това е седмица, в която от вас ще се очаква да дадете добър пример. Хората не чуват какво им се казва, а гледат какво правят другите. Заложете на тези думи и действайте повече. Периодът е решаващ за придвижването ви нагоре по служебната стълбица. Не обещавайте неща, които не сте сигурни, че може да изпълните. Най-добре плетете кошницата си сами.

Риби

Тази седмица заложете на разнообразието. Скуката може да ви докара меланхолия от която трудно да излезете. Сега е време за действие. Направете всичко онова, за което до скоро не ви оставаше време. В средата на седмицата не се изкушавайте да намалите темпото. Няма да ви е лесно, но едва в петък ще може да приключите с нещата, които не може да отлагате повече. През почивните дни сте свободни да правите, каквото ви душа иска.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

В кое живописно селце е роден Йордан Йовков?

Колко градове има във великотърновска област?

„Ръченица“ на Мърквичка – научете как двама чужденци показват красотата на България

Има ли мечки в Стара планина?

Знаете ли къде е лобното място на Бенковски?

Колко села има на дъното на язовир Огоста?

Естествена защита: Как да използвате кокосово масло върху растенията?

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com