Седмичен хороскоп за 19-25 ноември

15207
Седмичен хороскоп за 19-25 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще трябва да проявите желязна дисциплина, ако искате да постигнете желаните резултати. Няма да имате много настроение за работа, но трудна ще е само първата крачка. В средата на седмицата ще направите приятно откритие за самите вас. Тогава ще имате своя успех на любовния фронт. Сега не е моментът да настоявате да получите всичко, което искате. 

Телец

Седмицата ще започне с някои противоречия с партньора ви. Ще бъдете изправени пред внезапно изникнала ситуация и разрешаването ѝ ще предизвика спор между двама ви. Не търсете победа. Сега наистина е важно да намерите общ език - все пак става въпрос за бъдещето ви заедно. Периодът е добър за всякакви процедури, свързани с подобряването на външния ви вид.

Близнаци

Тази седмица най-важната ви задача ще бъде да намалите темпото. Не забравяйте, че сега е моментът за започването на нови дела. В личния живот може да се върнат хора от миналото ви. Не реагирайте с обида, но и не давайте шанс на някой, който вече ви е наранил. Запазете хладнокръвие и бъдете възпитани. В края на седмицата може да ви обхване тревожност, която да прерасне в агресия. опитайте се да не търсите утеха в алкохол. Бъдете внимателни при приема на лекарства.

Рак

Тази седмица може да изникне неочакван въпрос за решаване в личен план. Ще ви се наложи да балансирате внимателно, за да не нараните никого от близкото ви обкръжение. В средата на седмицата може да почувствате изтощение. Ако смятате, че сте направили всичко по силите ви просто оставете нещата да се развиват от само себе си. Понякога това е най-доброто, което може да се направи.  В здравословно отношение не подценявайте падането на температурите. Вземете профилактични средства, които да засилят имунната ви система.

Лъв

Това са зодиите с най-чисти души

Всеки има в живота си наивен и добър човек, който винаги вярва в доброто и никога не обръща внимание на негативните моменти. Това са ...

Тази седмица ще имате някои трудно при постигането на ваши лични цели. Не се налагайте на всяка цена. Победата ви няма да е толкова сладка. Сега не е моментът и за губене на време в напразни илюзии. Стъпете здраво на земята и преценете кои ще са най-безопасните и печелившите ви действия. В средата на седмицата няма да имате особена полза от това да сте в центъра на събитията. В личните отношения се постарайте да не си припомняте минали обиди и да търсите сметка за тях.

Дева 

Тази седмица ще имате невероятен успех на любовния фронт. Няма да има човек, който да може да ви устои. Самостоятелните представители на знака ще имат поредица от срещи и вълнуващи преживявания. Онези от вас, които са във връзка може спокойно да отправят своето предложение за брак. В цялата върволица от емоции не забравяйте за родителите ви. Намерете време да им се обадите и да ги посетите. 

Везни

Тази седмица може да се окаже решаваща за вас. Дори това да не се изразява в събития към вас ще се върнат последиците от много случки от миналото. Сега ще осъзнаете по-добре случилото се и ще направите истинските изводи. Най-сетне ще видите реалната ситуация. Не забравяйте, обаче че сега не е подходящ момент за действие. Плетете си кошницата тихомълком и не подсказвайте, че кроите вашите планове. 

10 причини да обичате Скорпион

Скорпионът е eднa oт нaй-cлoжнитe зoдии: тe ca мнoгo ĸpacиви и нe пo-мaлĸo cтpaнни. Иcтинcĸa ĸвинтeceнция нa пpeĸpacнoтo. Mнoзинa, ĸoи...

Скорпион

Тази седмица ще преживеете сериозна промяна на обстоятелствата. Имало е знаци, че това рано или късно ще се случи и сега напрежението е нараснало. Ако превъртите лентата назад ще проследите последователността на събитията и ще ви бъде по-лесно да приемете случващото се. Не забравяйте, че кризата е просто етап от развитието нагоре.

Стрелец

Тази седмица ще имате нужда от повече топлина. Не започвайте да я търсите навън, а открийте нещата вътре във вас, които ви карат да се чувствате по-добре. Всяко разнообразие сега ще ви се отрази благоприятно. В средата на периода може да получите обаждане от ваши стари приятели. Срещата с тях ще ви покаже колко много път сте изминали и колко сте постигнали в израстването ви. В края на седмицата намерете време за изкуство, което да ви вдъхнови.

Козирог

Кой е най-здравословният плод на света?

Въпреки че често могат да се видят заглавия от този тип и те често се отнасят до различни видове плодове, изглежда обаче най-широк спек...

Тази седмица може да получите интересни бизнес предложения. Отделете повече време да проучите новите ви партньори и тяхната дейност. Опитайте се да се свържете с бивши техни колеги. Не забравяйте, че сега не е подходящ момент за започването на нови дейности или проекти. Оставете всичко да отлежи. В личен план е време за прошка, осмисляне на миналото и даването на шанс. 

Водолей

Тази седмица ще се обърнете към забравена дейност, за която сте мислили, че нямате достатъчно ресурси. Направете внимателно първите крачки. Ще се изненадате колко много ви е дал предишния опит. Събитията ще ви сближат повече с близките ви. Ще радвате на взаимност и разбиране от страна на любимите ви хора. Това е добър повод за семейно събиране. Не се пресилвайте с организацията. Най-важното е да сте заедно.

Риби

Тази седмица се опитайте да отметнете някои стари задачи. Сега те ще се развият много по-бързо, отколкото сте очаквали. Не се обвинявайте, че сте се забавили, просто не им е дошло времето. В средата на седмицата не отказвайте покана за среща. Може да ви е неприятно, но поне няма да дадете повод за критики. В личен план направете всичко по силите ви да бъдете по-умерени. Ако нещо ви ядоса - бройте до 1000 и излезте да се разходите. След това реагирайте. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com