Седмичен хороскоп за 2-8 август

15208
Седмичен хороскоп за 2-8 август
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица  изпълнението на вашите планове ще бъде много по-ефективно, ако използвате приятелствата и връзките си. Все пак не злоупотребявайте с манипулирането на личните отношения. Средата на седмицата е добро време за започването нов бизнес. Тогава може да си позволите умерен финансов риск. Най-добре прекарайте уикенда извън града, заобиколени от любимите си хора.  

Телец

През тази седмица очаквайте прилив на енергия. В работата ви ще се радвате на повишаване на авторитета ви. Започнало наскоро бизнес партньорството ще се развива повече от добре. Времето е подходящо за нови познанства или започването на нова работа. Не забравяйте, че сте напълно способни да коригирате хода на съдбата си. Струва си да проявите издръжливост и търпение.

Близнаци

Новата седмица е особено подходяща за реализирането на вашите бизнес идеи и лични желания. В началото на периода ще е най-добре е да се съсредоточите върху дългосрочните ви планове. В четвъртък и петък ще можете смело да погледнете в бъдещето, да демонстрирате своите възгледи и да изразите мнението си пред важни хора. Някои представители на знака ще се решат на такава важна стъпка, като обвързване или предложение за брак.

Рак

Това е седмица, която ще е изпъстрена с разнообразни събития. Предстои ви да бъдете воин на много фронтове - личен и професионален. Със сигурност ще се справите навсякъде и това ще ви превърне в търсен партньор и съмишленик. Подбирайте добре обкръжението си. Добрите думи не винаги са искрени. Доверете се само на любимия ви човек и не го карайте да ревнува. 

Лъв

През тази седмица някои проблеми в работата може да ескалират. Всичко ще премине много бързо и скоро ще забравите притесненията си. В сряда и четвъртък не се страхувайте да вземате важни решения не само за себе си, но и за близките ви хора. Преценката ви ще е безпогрешна. В петък не бъдете податливи на ласкателства. През почивните дни ви очакват много приятни моменти, които ще може да изживеете пълноценно с любимите си хора. 

Дева

Вашата задача през тази седмица е да вършите съвестно работата си. Интуицията ви ще ви подсказва верните стъпки, а вие само трябва да им дадете необходимата доза дисциплина. В сряда не бъдете прекалено любопитни, опитайте се спокойно да се отнасяте към тайните на други хора. В края на седмицата ефективността ви ще се увеличи, ще се отворят възможности, които ще улесняват възприемането и обработката на голямо количество информация. Просто трябва да се възползвате от това.

Везни

През тази седмица късметът може да е на ваша страна, но ще трябва да работите усилено. Сега е важно да сте реалисти по отношение на въпросите, свързани с личния ви живот. Някои от хората около вас ще покажат истинските си лица и те може да не ви харесат. Това ще е важен момент, който ще ви дари с много истина, а тя е безценна. Почивните дни изпълнете с тишина и спокойствие, далече от тълпата.

Скорпион

През тази седмица късметът ще ви съпътства в работата и в личния ви живот. Нещата вървят добре, въпреки някои проблеми, свързани с необходимостта от освобождаване от предишни задължения. Вслушайте се в гласа на интуицията си и тя ще ви подскаже най -правилното решение в трудна ситуация. Когато става въпрос за любов - мислете със сърцето си. През почивните дни не загърбвайте романтиката.

Стрелец

През новата седмица вашият предприемачески дух ще ви позволи да реализирате много от своите идеи. Сега ще имате възможността да постигнете почти всичко, което искате. Вторник ще изисква отговорност и хладнокръвие от ваша страна. В сряда ще трябва да разчитате изцяло на партньора си във връзка с разрешаването на семеен въпрос. През почивните спазвайте правилото за умереност във всичко. 

Козирог

През тази седмица ще ви бъде от голяма полза да съумеете да анализирате положението и поведението на хората и да направите правилните изводи. Опитайте се да бъдете изключително честни със себе си, свалете розовите си очила. Сега не е времето да шокирате другите с екстравагантност. Почивните дни са идеално време за почивка на дивана с книга в ръка или за правене на нещо, което ще бъде от полза за вашето здраве. 

Водолей

Ако не прибързвате с действията си или не проявявате прекомерна нервност и нетърпение, то седмицата обещава да бъде спокойна и премерена. Във вторник приятелите ще ви подкрепят и ще ви помогнат в разрешаването на сложна ситуация. В края на седмицата за вас ще е по-добре да говорите по-малко, и да действате повече. Не давайте непоискани съвети. 

Риби

Това е седмица, която може да промени Съдбата ви. Още в първите дни на периода ви очаква среща, която ще ви даде много повече, отколкото очаквате. В сряда ще се окажете в центъра на събитията, използвайте случая, за да покажете най-доброто от себе си. В четвъртък не се колебайте да поискате съвет от приятелите си. През почивните се опитайте да си обясните необяснимите явления от последните дни. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно