Седмичен хороскоп за 20 - 26 февруари

42492
Седмичен хороскоп за 20 - 26 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица гледайте да си нямате много взимане-даване със съмнителни личности. Въздържайте се от приключения, колкото и да ви е скучно и колкото и да ви е интересно. Те – белите, най-често да много интересни. Във вторнинк избягвайте места със струпване на много хора и не влизайте пререкания с непознати. В сряда и четвъртък ще може да уредите отношения, които са висели на косъм от добрия тон. Направете всичко, за да премахнете облаците в тях. До край на седмицата изберете рутинна работа. Почивните дни ще ви изненадат приятно, точно когато си мислите, че вече нищо интересно няма да се случи в живота ви.

Телец

Не всичко, което блести е злато. Нека това да бъде вашият девиз за тази седмица. Във вторник се пазете от изкушения. Удоволствието може да ви струва прекалено скъпо. В сряда не доверявайте свои тайни, дори на най-близък човек. Четвъртък и петък ще ви изненадат приятно с особено внимание и грижа от страна на партньора ви. За онези от вас, които имат деца ще е необходимо да проявите повече търпение и внимание към тях, но без обвинения. Събота и неделя няма да може да се отдадете на любимите си занимания. Бъдете покрай децата си и се опитайте да спечелите доверието им.

Близнаци

Тази седмица е добре да премине в движение. Ако имате възможност да заминете или да поемете командировка – направете го. Ако пък трябва да останете в рутината – опитайте се да „хванете“ най-шантавата си идея и да я развиете. Не бързайте да я обсъждате преди сряда. В четвъртък обърнете внимание на обкръжението си. Изведнъж ще ви стане ясно кой ви е приятел и кой само се е правил на такъв. Запазете пълно спокойствие при откритието. Петък ще ви подари спокойствие и награда за търпението ви през последните дни. Събота и неделя може да си позволите да се поглезите, както си искате, без да давате отчет на никого за това.

Рак

Тази седмица може да стане знакова в живота ви. Промяната, колкото и очаквана да е ще ви разтърси силно. Направете сериозно усилие да останете адекватни, тъй като от вас ще се изисква много. Ако в понеделник ще имате някой друг час за окопитване, във вторник ще трябва да сте здраво на педала. В сряда ще получите необходимата оценка за действията ви, но едва ли ще ви остане време да се зарадвате на това. Истинската почивка ще започне в четвъртък и никой няма да ви се сърди за това. В петък предупредете, че няма да сте на линия. Събота и неделя ще имате възможността да прекарате в блаженство. За някои представители на знака това ще е добър момент да направят оздравителни процедури или такива, свързани с подобряване на външния вид.

Лъв

Тази седмица може да ви се стори скучновата. Понеделник ще бъде чакано предизвикателство, но не очаквайте от останалите същия плам. Това е знак, че е необходимо да промените нещо в живота си. Може да започнете курс по занимание, което отдавна ви привлича. В сряда ви очаква добра новина, в която в първия момент ще се усъмните. Четвъртък ще ви донесе удовлетворение в семейството. Петък е ден за разчистване на сметки – тогава може да кажете това, което мислите на човек, с когото сте се въздържали прекалено дълго. Събота и неделя не оставайте в града и направете сериозна и безмислостна разходка в планината.

Дева

Тази седмица ще ви предостави избор. Още в понеделник ще имате възможността да проявите инициатива и да се придвижите нагоре по служебната стълбица. От вас зависи дали да промените статуквото си. Време за решаващи действия и вторник, но тогава рискувате и да влезете в сериозен спор. Ако искате да научите истина, която ви интересува, изчакайте до сряда. Не си правете сериозни планове за четвъртък, тъй като нещата няма да се развият, както сте си ги представяли. В петък ще бъдете компенсирани за тежката седмица с по-лек режим на работа и обаждане от страна на приятен човек. Не пропускайте да го поканите на среща. Събота или неделя не се колебайте да разчистите онова, което е ненужно и ви носи само болка от спомена.

Везни

Тази седмица може да се сблъскате със здравословен проблем. Нищо сериозно не ви застрашава, но е необходимо да промените режима си на хранене. Въвеждането и на физическа активност ще ви помогнат още повече да влезете в правилния режим. За да има успех начинанието ви се опитайте да привлечете и партньора си в заниманието ви. В сряда може да получите странен мейл. Допуснете възможността, че може да има грешка в него. До края на седмицата непрекъснато ще сте свидетели на многозначни ситуации. Въздържайте се от реакции и останете в ценната роля на наблюдател. Четвъртък и петък някой ще се опита да ви предизвика, не се подавайте на провокацията. Реагирайте по обратния начин, по който бихте искали първоначално. През почивните дни излезте и изберете нещо ново и цветно за дома ви, за да посрещнете пролетта.

Скорпион

Тази седмица обърнете внимание на обкръжението си. Има хора до вас, които ви носят приятни мигове, но не и истинско приятелство. След време това ще ви натежи. Във вторник може да се окажете в центъра на ожесточен спор. Измъкнете се навреме, за да не се налага да заемате страна. Сряда е добър ден затова да обърнете внимание на здравето си. Вече излизат пресни зеленчуци. Включете повече от тях в менюто си и обърнете внимание на плодовете. Намалете приема на храни от животински произход. Последните два дни от седмицата може да станат знакови за служебното ви развитие така че не си позволявайте никакви пропуски. Бъдете първи в офиса и си тръгвайте последни. Събота и неделя може да ви сблъскат с интересен човек, който да остане задълго в живота ви.

Стрелец

Тази седмица няма да започне спокойно. От пролетта или друго сами ще търсите разнообразие и е възможно да вкарате прекалено много емоция, там където не е нужно. Във вторник може да станете жертва на нечии амбиции. Не позволявайте да бъдете въвлечени в интриги, колкото и да е голямо изкушението. В сряда намерете време за най-добрия си приятел и излезте да се видите. Ако не ви е възможно му отделете достатъчно време по телефона. Четвъртък е ден за планиране на ремонтни дейности, които ще трябва да започнете през почивните дни. Не се колебайте да се обадите на приятели и роднини и да ги помолите за помощ. Бъдете готови, обаче, да отвърнете със същото след време.

Козирог

Големият месечен хороскоп

Овен През този месец може да си поемете дъх. Използвайте първите дни на май за кратко пътешествие. Обвързаните представители на знака ...

Тази седмица направете всичко по силите ви, за да намерите място на повече изкуство в живота ви. Ако имате дете помислете какво занимание да изберете за него. Не си мислете, че е прекалено малко. В семейството ви е време, в което може да разнообразите рутината, като дадете път на новото да навлезе в живота ви. Не се страхувайте, че това ще ви отнеме нещо. Не позволявайте, обаче, на странични хора да се месят в живота ви. Дори да изглежда, че ви се дават съвети с добри намерения, следвайте своята собствена линия на поведение. В края на седмицата може да се сблъскате със здравословни проблеми. Вземете профилактични мерки още от първите дни на периода. През почивните дни не се претоварвайте. Колкото и работа по дома да има може да почака за друг ден.

Водолей

Тази седмица е удачна за учене. Учениците и студентите ще трябва да наваксат много, за да постигнат желаното ниво. Ще има много фактори, които да ви разсейват и да правят задачата ви още по-трудна. Най-голямото предизвикателство ще бъде именно тяхното игнориране, а не самият образователен процес. В средата на седмицата семейните представители на знака ще имат възможността да разнообразят семейния си живот. Не се колебайте да допуснете промяната в живота ви. През почивните дни е добре да откликнете на молба за помощ от страна на ваши роднини. Каквото и да ви струва това направете всичко по силите си, за да помогнете. Всичко на този свят се връща.

Риби

Тази седмица ще се чувствате опустошени емоционално. Това обаче ще ви накара да „скъсате“ със статуквото и дори да започнете нов период в живота си. Намирате се в своята Сатурнова дупка, така че не преставайте да си повтаряте, че „и това ще мине.“ А то ще мине, че и няма да си спомняте след време. Не оставяйте без занимание, нека съзнанието ви и ръцете да са ангажирано с интересни дейности. От скуката през последните седмици няма да остане и следа, но все пак филтрирайте нещата, с които да се заемете. Не всичко ще е достойно за това, да отделите от времето си. Пазете сърцето си – едно ви е.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com